Lletres i vins – Activitats maig 2021

‘Biblioteques amb DO’ és un projecte de dinamització cultural a les biblioteques públiques de Catalunya, impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que pren com a punt de partida la cultura del vi, a través de les D.O. vinícoles catalanes.

Per segon any la biblioteca Josep Roig i Raventós participa en aquesta iniciativa, que sota l’enunciat de ‘Lletres i vins 2021’ recull les activitats que es porten a terme durant el mes de maig i que tenen com a tema central la cultura del vi i la vinya, interrelacionada amb altres expressions culturals.

Una característica primordial d’aquestes activitats és l’estreta col·laboració amb altres agents locals, arrelats al territori, de l’àmbit vitivinícola. En el nostre cas, comptem amb l’especial col·laboració del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, de la Fundació Hospital Sant Joan Baptista, amb el producte genuí i d’excepcional qualitat del seu celler.

Us convidem a participar i gaudir de les diferents activitats de ‘Lletres i vins 2021’, que combinen llibres, lletres, contes, música… i un dels fruits més atractius i propis de la nostra terra.

Podeu consultar a l’agenda totes les activitats d’aquest cicle:

Les places són limitades, cal inscripció prèvia.

També podeu descarregar el tríptic amb tota la informació de les activitats aquí

Totes les activitats del mes de maig es realitzaran al Centre d’Interpretació de la Malvasia (Plaça de Joan Duran i Ferret, 08870 Sitges) Ver ubicació aquí

Per a més informació sobre el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, podeu seguir les seves xarxes socials: Web, FB, Twitter, Instagram.

Deixa un comentari