AGENDA ADULTS

Març 2020

Dimecres 4 a les 19:00h

Casta Diva_portadaPresentació del llibre:  Casta diva”, de Xavier Borrell, a càrrec de l’autor

Mentre una dona ha estat segrestada per ser executada,a Damasc, Kabuti, un jove supervivent amb un passat d’abusos i vexacions, estàcansat de traficar amb obres d’art procedents de la guerra de l’Estat Islàmic.Per això, decideix traslladar-se a Espanya, encara que obligat a haver decontinuar col·laborant amb la mateixa organització mafiosa. Manel, un policiade delictes de patrimoni, tractarà d’impedir-li-ho amb la implicació no desitjada de la seva filla Míriam, una atractiva escriptora d’èxit.

Xavier Borrell Campos és escriptor, crític i gestor cultural, especialitzat en novel·la negra.

Dimecres 18 a les 19:00h

XERRADA ONADES LITERÀRIES

” Dones valentes, dones estimades” A càrrec d’ Elena Cejas.

Dones valentesAmb motiu de la Diada per a la Dona, al Cicle d’Onades Literàries donem protagonisme a les dones escriptores i en aquesta ocasió ens focalitzarem amb les dones que han demostrat valentia i coratge per aconseguir la seva llibertat personal, i que han deixat testimoni literari dels seus fets.

Recordarem a dones del passat però també del present, perquè  encara les dones han de lluitar per sobreviure a guerres, a imposicions polítiques, religioses, socials i fins i tot familiars. Totes elles, valentes i coratjoses, són un exemple per totes les dones i fa que les estimes molt més.

Febrer 2020

Dimecres 12 a les 19:00h

XERRADA ONADES LITERÀRIES

12.02.2020 Pérez-Galdós-crop” Homenatge a Galdós” A càrrec d’ Elena Cejas.

El 4 de gener del 2020 se celebren els 100 anys de la mort de Benito Pérez Galdós, un dels màxims exponents del realisme literari en llengua castellana. En aquesta xerrada, l’Elena Cejas farà un recorregut per la seva obra des del punt de vista costumista i mencionarà els seus vincles amb d’altres escriptors catalans. També es farà una pinzellada d’autors actuals com en Quim Monzó o en Sergi Pàmies.


ajuntament+diputacio+biblio


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s