Préstec

servei de préstec1

La Xarxa de Biblioteques Municipals dóna accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que podràs localitzar a l’Aladí, el catàleg col·lectiu de la Xarxa.

El préstec és gratuït i permet endur-te a casa durant 30 dies fins a 30 documents (en el cas dels bibliobusos, 21 documents). Només necessites disposar del carnet de la biblioteca, que és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya i també permet gaudir de descomptes culturals.

Si al catàleg Aladí trobes un document que no està a la teva biblioteca, pots demanar-lo al personal de la biblioteca perquè t’arribi a través del préstec interbibliotecari.

Enllaços relacionats:

SERVEI D’AUTOPRÉSTEC

A les biblioteques de Sitges disposem del servei de préstec d’autoservei que facilita a l’usuari autogestionar el préstec i retorn dels documents. Per fer ús d’aquest servei, cal portar el carnet de la biblioteca per tal que l’aparell d’autopréstec en faci la lectura del codi de barres.

Amb aquest sistema pots realitzar préstecs, renovacions i consultar l’estat del teu carnet, així com retornar els documents amb total autonomia sense passar pel taulell de préstec.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s