Internet i ofimàtica

Servei d’Internet i +

internet i mes

Les biblioteques de Sitges permeten accedir a Internet i a eines d’ofimàtica des dels ordinadors que trobaràs a les sales.

Pots enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que realitzis (cal que abonis el preu públic corresponent vigent).

Tens al teu abast sessions de deu, trenta i seixanta minuts, amb un límit de tres sessions diàries per biblioteca i un total de cinquanta sessions al mes. Les sessions de seixanta minuts són reservables, per tant pots reservar fins a tres sessions de manera consecutiva a la mateixa biblioteca en un dia. Pots iniciar la sessió reservada fins a deu minuts abans de l’hora en punt, també en cas que inicis una sessió sense reserva prèvia pots fer-ho fins a deu minuts abans de l’hora en punt, sempre i quan la següent hora consti com a lliure.

Per reservar fins a tres sessions d’Internet i + diàries per biblioteca, només cal que t’adrecis al personal de la biblioteca o accedeixis a aquest enllaç. Pots consultar també en línia el resum de la teva activitat al servei d’Internet i +.

WI-FI

internet i +

També pots connectar-te a Internet des del teu ordinador portàtil o altres dispositius mòbils gràcies al servei de Wi-Fi (Wireless Fidelity).

Per utilitzar-lo, només has de disposar del carnet de la biblioteca, ja que el número d’usuari i el PIN et serviran com a validació per entrar a la xarxa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s