Centres d’interès

Els Centres d’interès es dediquen a temàtiques concretes on s’aglutinen tot tipus de recursos documentals sobre la temàtica per a facilitar-ne la consulta. 

Els centres d’interès de la Biblioteca Josep Roig i Raventós són:

MÓN LABORAL

La feina pot ser una part de la nostra identitat, un bé preuat cap a la independència personal i també el martiri de cada dia. Si no en tenim, en cerquem una. Si en tenim una que no ens omple, mirem per tots el mitjans d’aconseguir-ne una altra. Per a quantes persones la cerca de feina no sembla un estat permanent?

Aquest Centre d’interés té l’objectiu d’orientar-te en un món complex, ple de camins amb múltiples bifurcacions a cada pas, a través de recursos actualitzats.


FAMÍLIES

Estàs interessat en el món dels infants? Ets pare o mare, mestre, tutor…?

La biblioteca t’ofereix un espai on trobar informació de tot tipus sobre els més menuts: llibres sobre educació, salut, alimentació, literatura infantil…, revistes especialitzades, recursos digitals, i guies de lectura elaborades per les biblioteques de la Xarxa.


BIBLIOTECA INCLUSIVA

A la nostra col·lecció trobaràs materials adreçats a diferents necessitats lectores: lectura fàcil, lletra gran, llengua de signes, sistema pictogràfic SPC, Braille, DVD subtitulats per a persones sordes i/o amb audiodescripció i audiollibres.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s