Carnet

carnetspetitaSOL·LICITUD DEL CARNET

El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació i gaudir de molts avantatges en l’àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, etc.).El carnet és gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans.

Aquest carnet és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya.

El carnet és personal i instransferible. L’ús del carnet suposa l’acceptació de la Normativa reguladora per a l’obtenció del carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l’ús dels serveis bibliotecaris vinculats.

Podeu sol·licitar el carnet de dues maneres:

  • adreçant-vos personalment a la vostra biblioteca més propera, o bé
  • omplint el formulari online a la biblioteca virtual.

El carnet s’ha de recollir personalment a la biblioteca triada a partir de l’endemà de la sol·licitud.

Haureu de presentar algun d’aquests documents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar la vostra identitat.

En el cas dels menors de 14 anys consulteu els requisits per sol·licitar el carnet.

CarnetMarinaModLa Diputació de Barcelona sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal per tal de poder tramitar la seva sol·licitud, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent. Aquestes dades s’integraran en el fitxer automatitzat “Xarxa de Biblioteques” i es cediran a una empresa externa, per a enquestes i per a la difusió de les activitats realitzades per la biblioteca en cas que s’hagi sol·licitat.

Exercici de drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/1999, LOPD: per exercir aquests drets, la persona interessada pot adreçar-se a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa.

Si heu perdut el carnet…
Heu de demanar un duplicat a la vostra biblioteca i cal abonar el preu públic corresponent vigent.

CarnetMarina2ModAVANTATGES DEL CARNET

El carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona t’obre moltes portes. Et permet gaudir dels serveis de totes les biblioteques públiques de Catalunya i t’ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona. Apunta’t al club més gran de Catalunya, tot són avantatges!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s