Poesia, narrativa i teatre

NOVETATS SETEMBRE 2022

 

Aquestes són les novetats de poesia, narrativa i teatre que s’han incorporat l’últim mes a la nostra col·lecció.


POESIA


P_Alè de núvolAlè de núvol ; Una mar d’hores / Carme Cruelles

Alè de núvol és un recull de trenta-cinc haikus, premiat al 31è Premi Poesia Arnau de Palimar, que s’endinsa en el tòpic de l’amor.

Una mar d’hores completa el conjunt amb set tankes, on es cisellen els versos amb tota la puresa d ela mètrica. Composicions que volen fer l’acatament merescut al marjal casenc a partir d’un compendi toponímic també en vies d’extinció.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


P_El contagiEl contagi / August Bover

El contagi és un fruit del confinament que la societat va haver de patir l’any 2020, arran de la pandèmia de coronavirus. Els poemes elegantment il·lustrats per Alba Gàmiz reflecteixen sensacions i sentiments que s’experimentaven aquells dies de malaltia i de mort, en què s’iniciava per a la humanitat una etapa desconeguda i terrible, de la qual encara sense vacuna, llavors no es veia la fi.  Un pas del temps marcat per l’evolució de la natura abastable des de l’horitzó domèstic i per les festivitats de Sant Jordi i el Corpus Christi no celebrades. 

Veure’l al catàleg Aladí aquí


P_CorpusCorpus / Alba Camarasa

“A Corpus prenc les flors, amb forma tant d’antídot com d’arma, i dibuixe amb elles una catifa de llenguatge on es narren els vincles, els desficis i les litúrgies particulars”.

Veure’l al catàleg Aladí aquí