Novetats novel·la

 

SantJordiImatge2Descarrega

DiguesUnDesigTítol: Digues un desig

Autor/a: Jardi Cabré

Editorial: Òmnium Cultural, 2019

Signatura: N Cab

Sinopsi: Un escriptor famós descobreix que el llibre més venut del dia de Sant Jordi és la seva autobiografia. Però ell no l’ha escrit, tot i que el seu nom apareix a la coberta. Qui l’ha suplantat? Per què? I què hi diu? Quins secrets revelarà?
Premi Sant Jordi 2018

Consulta’l al catàleg Aladí!


LasMujeresDeLACAsaDeLAsLilasTítol: Las mujeres de la casa de las lilas

Autor/a: Martha Hall Kelly

Editorial: Maeva, 2018

Signatura: N Kel

Sinopsi: Setembre de 1939. Tres dones en tres llocs del món viuen el començament de la Segona Guerra Mundial de manera molt diferent. els Estats Units: Caroline Ferriday, pertany a una família acomodada i treballa com a voluntària per a l’ambaixada francesa a Nova York. Polònia: la jove Kasia Kuzmerick ha de madurar de cop després que les SS detinguin al seu pare i ella es converteixi en correu per a la resistència polonesa. Alemanya: Herta Oberheuser, una ambiciosa doctora, accepta treballar per al règim nazi sense sospitar que s’endinsa en un territori cruel dominat pels homes. Les seves històries acabaran unint-se quan Caroline i Kasia es decideixin a buscar justícia per a les dones oblidades del camp de concentració de Ravensbrück.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LAPocioDelsDesitjosTítol: La poció dels desitjos

Autor/a: Michael Ende

Editorial: Barcanova, 2018

Signatura: JN End

Sinopsi: El bruixot Beelzebub Bromaléfic i la bruixa Tirània Vamperl estan sota vigilància: tenen prohibit fer encanteris terrorífics. Com a venjança, es disposen a preparar, per la nit de l’últim dia de l’any, la poció dels desitjos, un malèfic beuratge que ho capgirarà tot.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElCasoHartungTítol: El caso Hartung

Autor/a: Soren Sveistrup

Editorial: Roca, 2019

Signatura: N Sve

Sinopsi: Un matí d’octubre en un tranquil suburbi de Copenhaguen, la policia realitza un terrible descobriment. Una jove ha estat assassinada i abandonada en un parc infantil. Li han amputat una mà i sobre el cadàver penja una petita figura feta amb castanyes. La jove inspectora Naia Thulin és l’encarregada del cas. El seu company, Mark Hess, és un inspector descontent que recentment ha estat expulsat de la seu central d’Europol, a la Haia. En la figura de castanyes descobreixen una misteriosa petjada que els portarà a una nena, la filla de la ministra d’Assumptes Socials Rosa Hartung, desapareguda un any abans i que presumptament està morta.

Consulta’l al catàleg Aladí!


Disset pianosTítol: Disset pianos

Autor/a: Ramon Solsona

Editorial: Proa, 2019

Signatura: N Sol

Sinopsi: Abans de morir sobtadament, el Péter va deixar un encàrrec a la Mei, la seva parella dels últims anys: no malvenguis els pianos. El Péter es dedicava a la restauració i a la compravenda d’aquests instruments. La Mei té una agència de viatges però es proposa complir la missió del seu home com un deute d’amor i vendre els pianos d’un en un. Per la botiga de música passaran personatges de tota mena, i la Mei s’enfrontarà a situacions inesperades, còmiques o tràgiques.

Consulta’l al catàleg Aladí!


RenegadosTítol: Renegados

Autor/a: Marissa Meyer

Editorial: Hidra, 2018

Signatura: JN Mey

Sinopsi: Els Renegats són un grup de prodigis, humans amb habilitats extraordinàries, que van emergir de les ruïnes d’una societat que s’havia enfonsat i van establir la pau i l’ordre allí on regnava el caos. Com a campions de la justícia, continuen sent un símbol d’esperança i valor per a tothom… excepte per als vilans als quals una vegada van derrotar. Nova té una raó de pes per a odiar a aquests Renegats, i vol venjança. Mentre s’acosta cada vegada més al seu objectiu, coneixerà a Adrian, un Renegat que creï en la justícia, i en Nova. Però Nova sol li és lleial als vilans, i ells, a més, tenen el poder suficient com per a acabar amb tots dos.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LaNoiaDelVioloncelTítol: La noia del violoncel

Autor/a: Jordi Campoy Boada

Editorial: Columna, 2019

Signatura: N Cam

Sinopsi: L’Anne és una jove violoncel·lista de la London Symphony Orchestra. És imperfecta i caòtica, impacient i exagerada, impulsiva i una mica promíscua. Però hi ha una característica que sobresurt de la resta i que marcarà de ben segur el seu destí: la manca de puntualitat. Arran d’un soroll estrany que sent a l’interior de la funda del seu instrument, l’Anne descobreix un objecte desconegut que la fa anar de corcoll. Aquesta troballa inesperada la porta a estirar el fil i a descobrir els seus orígens, lligats a la Barcelona dels anys setanta i a un nen que vol tocar el violoncel.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LecturaFacilTítol: Lectura fàcil

Autor/a: Cristina Morales

Editorial: Anagrama, 2018

Signatura: N Mor

Sinopsi: Són quatre: Nati, Patri, Marga i Àngels. Són parentes, tenen diversos graus del que l’Administració i la medicina consideren «discapacitat intel·lectual» i comparteixen un pis tutelat. Han passat bona part de les seves vides en RUDIS i CRUDIS (residències urbanes i rurals per a persones amb discapacitat intel·lectual). Però abans de res són dones amb una extraordinària capacitat per a enfrontar-se a les condicions de dominació que els ha tocat sofrir. La seva és la Barcelona opressiva i bastarda: la ciutat de les okupes, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, els ateneus anarquistes i l’art políticament correcte.
Premi Herralde de Novel·la 2018.

Consulta’l al catàleg Aladí!


Contes_1936_1968Títol: Contes (1936-1968)

Autor/a: Pere Calders (Il·lustrat per Ignasi Font)

Editorial: Rosa dels Vents, 2018

Signatura: N Cal

Sinopsi: Els contes complets de Pere Calders en una edició màgica il·lustrada per Ignasi Font. Amb aquesta edició que aplega en dos volums tots els contes de Pere Calders, i fins i tot alguns inèdits o mai recollits en llibres, Rosa dels Vents acull de nou en el seu catàleg un dels autors capitals amb que Josep Janés va inaugurar aquest segell editorial el 1936.Les il·lustracions d’Ignasi Font, d’una delicadesa extraordinària, enriqueixen aquesta bella edició que captivarà els lectors de Calders i farà descobrir un dels grans escriptors catalans a aquelles persones que encara no l’han llegit. Aquest volum, Contes (1936-1968), inclou els llibres: El primer arlequí(1936),Cròniques de la veritat oculta(1955),Gent de l’alta vall(1957), Aquí descansa Nevares(1967),Demà, a les tres de la matinada(1959), els “Contes diversos” inclosos a Tots els contes(1968), i diversos textos inèdits.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LaIslaDelFinDelMundoTítol: La isla del fin del mundo

Autor/a: Kiran Millwood Hargrave

Editorial: Ático de los Libros, 2018

Signatura: JN Har

Sinopsi: Una novel·la d’aventures, valentia i amistat Amihan i la seva mare viuen juntes en Culión, una illa on alguns dels seus habitants, inclosa la seva mare, tenen la lepra. Ami adora la seva llar, amb els seus mars infinits i els seus boscos plens d’ocells. Però l’arribada del cruel representant del govern, el senyor Zamora, canvia el seu món per sempre. Una nova llei obliga als habitants que no estan malalts a abandonar l’illa, que es convertirà en una colònia de leprosos. Separada de la seva mare, Ami està desesperada per tornar al seu costat. Només trobarà esperança, afecte i ajuda en una estranya nena de l’orfenat al qual l’han enviat, Mari, que farà tot el possible per reunir la seva amiga Ami amb la seva mare. El viatge d’ambdues és una preciosa i inoblidable història d’amistat, esperança i amor.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LAmicEscocesTítol: A l’amic escocès

Autor/a: Maria Barbal

Editorial: Columna, 2019

Signatura: N Bar

Sinopsi: El dibuix del jardí de l’hospital on dos soldats ferits s’estan curant porta una dedicatòria: <<A l’amic escocès>>. La va escriure un noi nascut en un poble del Pirineu i està adreçat a un brigadista de la Guerra Civil espanyola.  Assistim a la infantesa i la joventut del Benet, al seu ampli ambient familiar, a com renuncia a la ciutat i, acabada la guerra, a una carrera artística. També, a la seva gran història d’amor i a l’amistat, que ha crescut forta en moments difícils i s’alça per damunt dels anys. El George ens fa saber el que encara ens faltava conèixer de tots dos, i llavors, com si fos un arbre, s’adona que ha posat les arrels a la terra de l’altre.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElAbogadoDePobresTítol: El abogado de pobres

Autor/a: Juan Pedro Cosano

Editorial: Martínez Roca, 2014

Signatura: N Cos

Sinopsi: Jerez de la Frontera, 1752. En el tribunal se celebra un judici per uns terribles assassinats el desenvolupament dels quals té en suspens a tota la ciutat. Ningú dubte de la culpabilitat de l’acusat, un noi orfe i sense cap suport… excepte el del «advocat de pobres», pagat pel concejo, el jove Pedro Alemán i Camacho. Idealista, però també assetjat per les seves febleses i limitacions, Pedro ve de sorprendre als de Jerez amb la impactant resolució d’alguns casos que semblaven perduts.
Premi Advocats de Novel·la 2014.

Consulta’l al catàleg Aladí!


SalRojaTítol: Sal roja. El Llop de Cardona

Autor/a: Ramon Gasch i Teresa Sagrera

Editorial: Columna, 2019

Signatura: N Gas

Sinopsi: Agost de 1711. En Miquel és un treballador de la mina de sal de Cardona, casat amb una dona que estima, amb dos fills petits i esperant-ne un tercer. Aquest home bo veu com tot el seu món s’esfondra amb l’arribada de l’exèrcit filipista, que massacra sense pietat el poble de Cardona i mata la seva dona i els seus fills. En Miquel, salvat per la seva germana i amagat a la boscúria, totalment enfonsat en la més profunda desesperació, s’uneix als miquelets per lluitar pel seu poble contra el poderós exèrcit borbònic.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElAbrazoDelMonstruoTítol: El abrazo del monstruo

Autor/a: Félix J. Palma

Editorial: Destino, 2019

Signatura: N Pal

Sinopsi: Diego Arce és un reconegut escriptor de novel·les de misteri que no travessa el seu millor moment. Des de la publicació de la seva primera novel·la, que ho va catapultar a la fama, no ha aconseguit reproduir el mateix assoliment i, després de moltes pressions i de d’altres fracassos literaris, accedeix als precs del seu editor per a ressuscitar en un nou lliurament al personatge al qual deu el seu èxit: un psicòpata sobrenomenat «el Monstre» que segrestava nenes a la Barcelona modernista.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ComptantElsNuvolsTítol: Comptant núvols

Autor/a: Núria Pradas

Editorial: Edebé, 2018

Signatura: JN Pra

Sinopsi: La Maria té dinou anys i està enfonsada. Mesos enrere, en un accident de cotxe, el seu nòvio va morir i ella gairebé hi va perdre la vida; ara decideix passar l’estiu amb la seva àvia al poblet on estiuejava quan era petita, quan se sentia feliç simplement comptant núvols. Malgrat la seva tristesa, el retrobament amb els amics de la infantesa li anirà calant com un bàlsam més eficaç que totes les teràpies a les quals s’ha sotmès. I sense voler-ho, sense adonar-se’n, torna a enamorar-se. Però la vida té un estrany sentit de l’humor, i el conflicte esclata en un triangle amorós ple de ressentiments.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LaMuerteDelComendadorVol2Títol: La muerte del comendador

Autor/a: Haruki Murakami

Editorial: Tusquets, 2019

Signatura: N Mur

Sinopsi: En el primer volum, deixem al protagonista desitjós de saber què s’oculta darrere del quadre titulat “La mort del comendador”. També ha après a conviure amb els estranys personatges i objectes que ho emboliquen des que es va instal·lar a la casa a les muntanyes. I, a petició del seu veí, ha començat a esbossar el retrat d’una peculiar adolescent, Marie Akikawa. Però quan aquesta, una tarda en el qual tornava del col·legi, desapareix misteriosament, el protagonista es llançarà en la seva cerca. I per a trobar-la no dubtarà a enfrontar-se al desconegut, ni alos terribles dilemes als quals la seva aventura li conduirà.

Consulta’l al catàleg Aladí!


CapALaBellesaTítol: Cap a la bellesa

Autor/a: David Foenkinos

Editorial: Edicions 62, 2019

Signatura: N Foe

Sinopsi: La bellesa salvarà el món. La bellesa contra el crim. La nova novel·la de l’autor de La delicadesa. Antoine Duris és professor a la facultat de Belles Arts de Lió. D’un dia per l’altre, decideixdeixar-ho tot per treballar com a vigilant al museu d’Orsay. Mathilde Mattel, directora de recursos humans del museu, de seguida se sent impressionada per aquest home taciturn, misteriós, especialista en Modigliani, que ha optat per fer-se invisible en una feina que no es correspon amb les seves competències. En la seva feina de vigilant de la sala dels Modigliani, la Mathildeha sorprès més d’una vegada l’Antoine parlant a mitja veu amb el retrat de Jeanne Hébuterne, la parella del pintor, abocada a un destí tràgic. L’ex-professor defuig qualsevol contacte social, per bé que la Mathilde no li resulta indiferent. Ningú no coneix els motius d’aquesta reconversió i el trauma que acaba de viure. Per sobreviure, només ha trobat un remei: girar-se cap ala bellesa.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElAñoDeLosDelfinesTítol: El año de los delfines

Autor/a: Sarah Lark

Editorial: B de Bolsillo, 2019

Signatura: N Lar

Sinopsi: La nova novel·la de la reeixida autora deEn el país del núvol blanc.Per a ser fidel a tu mateixa i complir els teus somnis, a vegades és necessari trencar amb tot allò que has estat i emprendre un llarg viatge i convertir en realitat la passió de tota una vida.la nova novel·la de la reeixida escriptora Sarah Lark que ens relata la gran aventura vital de Laura, una mare de família encara jove, que vol complir el seu somni de convertir-se en biòloga marina i per a això, no dubte a embarcar-se en un apassionant viatge des d’Alemanya fins al país del núvol blanc per a treballar com a guia en una empresa turística especialitzada en creuers per a entrellucar balenes i dofins.

Consulta’l al catàleg Aladí!


KhalilTítol: Khalil

Autor/a: Yasmina Khadra

Editorial: Alianza, cop. 2018

Signatura: N Kha

Sinopsi: Khalil és un jove d’origen marroquí que viu a Bèlgica. Allunyat de la major part de la seva família, passa el temps amb els “germans” de la mesquita local i amb els seus dos amics de la infància, Raguin i Driss. Raguin s’ha integrat amb èxit en la societat, però no ha ocorregut el mateix amb Khalil i amb Driss que, sentint-se rebutjats per aquesta mateixa societat, acabaran en una cèl·lula terrorista. Khalil i Driss han acceptat immolar-se a París, durant un partit internacional entre França i Alemanya, al costat d’altres “germans”.

Consulta’l al catàleg Aladí!


UnaAcaciaEntre4ParetsTítol: Una acàcia entre quatre parets

Autor/a: Ricardo Alcántara

Editorial: Ànimallibres, 2018

Signatura: JN Alc

Sinopsi: En Pere és molt tímid i insegur, però quan la Sofia, una noia que va conèixer xatejant, insisteix a quedar per veure’s, decideix viatjar a Barcelona. La noia no acudeix a rebre’l a l’estació i ell comença a caminar, sense rumb, fins que li prenen la motxilla amb les seves pertinences. Tot i el desastrós començament, les experiències viscudes a la ciutat faran que es descobreixi a si mateix i deixi de sentir-se com una acàcia acorralada entre quatre parets.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LaCocineraDeCastamarTítol: La cocinera de Castamar

Autor/a: Fernando J. Muñez

Editorial: Planeta, 2019

Signatura: N Mun

Sinopsi: La Clara, una jove caiguda en desgràcia, pateix d’agorafòbia des que va perdre al seu pare de forma sobtada. Gràcies a la seva prodigiosa cuina aconsegueix accedir al ducat de Castamar com a oficial, trastocant amb la seva arribada l’apàtic món de don Diego, el duc. Ell, des que va perdre a la seva esposa en un accident, viu aïllat en la seva gran mansió envoltat del servei. Clara descobrirà aviat que la calma que envolta la hisenda és el preludi d’una tempesta devastadora el centre de Castamar, el seu senyor i ella mateixa. Fernando J. Múñez teixeix per al lector. amb una prosa detallista i delicada. una ordit de personatges. intrigues. amors. enveges. secrets i mentides que s’entrecreuen en una impecable recreació de l’Espanya de 1720.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LaDuquesaTítol: La duquesa

Autor/a: Danielle Steel

Editorial: Plaza & Janés, 2019

Signatura: N Ste

Sinopsi: Traïda. Abandonada. Invencible. Angélique Latham no és realment duquessa, encara que després de perdre a la seva mare quan era molt petita, s’ha criat en el majestuós castell de Belgrave al costat del seu pare, el duc de Westerfield, que sempre la va voler amb bogeria. Però ara el seu pare ha mort, i els seus germanastres han decidit desheretar-la. Està sola en el món. Als seus divuit anys, Angélique és llesta i molt bella, però té mala sort, doncs, encara que aconsegueix col·locar-se com a mainadera d’una família de bé, un succés desagradable i injust la deixa una altra vegada al carrer. Sense llar, sense referències ni contactes, viatjarà a París. Allà, després de rescatar a una jove d’una situació horrible, tindrà la clau del seu futur. Un negoci insòlit i poc convencional, una ocupació, sempre a la vora de l’escàndol, que ningú espera de la filla d’un duc.

Consulta’l al catàleg Aladí!


UnInvitadoInesperadoTítol: Un invitado inesperado. No hay escapatoria

Autor/a: Shari Lapena

Editorial: Suma de Letras, 2019

Signatura: N Lap

Sinopsi: El nou i electritzant thriller de l’autora de “La pareja de al lado”. Els hostes que van arribant a l’encantador i remot hotelet Mitchell’s Inn s’observen mútuament amb interès però des d’una prudent distància. Tots ells han recalat allà a la recerca d’un relaxant (potser fins a romàntic) cap de setmana enmig del bosc i lluny de les seves vides. L’hotel presumeix de comptar amb acollidores habitacions, elegants xemeneies de llenya i un celler ben assortit. L’oportunitat perfecta per a practicar l’esquí o arraulir-se en el llit amb una bona novel·la de misteri. Però quan una violenta tempesta assota les muntanyes i tala l’electricitat, el grup es veu completament aïllat de la resta del món. Ningú pot entrar… ni sortir. Llavors descobreixen el primer cadàver, i l’horrible veritat surt a la llum. Tenen a un assassí entre ells. I no hi ha escapatòria.

Consulta’l al catàleg Aladí!


SerotoninaTítol: Serotonina

Autor/a: Michel Houellebecq

Editorial: Anagrama, 2019

Signatura: N Hou

Sinopsi: Florent-Claude Labrouste té quaranta-sis anys, detesta el seu nom i es medica amb Captorix, un antidepressiu que allibera serotonina i que té tres efectes adversos: nàusees, desaparició de la lívid i impotència. El seu periple arrenca a Almeria –amb una trobada en una gasolinera amb dues noies que hagués acabat d’una altra manera si protagonitzessin una pel·lícula romàntica, o una pornogràfica–, segueix pels carrers de París i després per Normandia, on els agricultors estan en peus de guerra. França s’enfonsa, la Unió Europea s’enfonsa, la vida sense rumb de Florent-Claude s’enfonsa. L’amor és una entelèquia. El sexe és una catàstrofe. La cultura –ni tan sols Proust o Thomas Mann– no és una taula de salvació. Florent-Claude descobreix uns escabrosos vídeos pornogràfics en els quals apareix la seva núvia japonesa, deixa el treball i es viurà a un hotel. Deambula per la ciutat, visita bars, restaurants i supermercats. Filosofa i malparla. També repassa les seves relacions amoroses, marcades sempre pel desastre, a vegades còmic i en unes altres patètic (amb una danesa que treballava a Londres en un bufet d’advocats, amb una aspirant a actriu que no va arribar a triomfar i va acabar llegint textos de Blanchot per la ràdio…). Es retroba amb un vell amic aristòcrata, la vida del qual semblava perfecta però ja no ho és perquè la seva dona li ha abandonat per un pianista anglès i s’ha portat a les seves dues filles. I aquest amic li ensenya a manejar un fusell…

Consulta’l al catàleg Aladí!


ManhattanBeachTítol: Manhattan Beach

Autor/a: Jennifer Egan

Editorial: Salamandra, 2019

Signatura: N Ega

Sinopsi: Un dia d’hivern, l’Anna Kerrigan, una nena de tot just dotze anys, acompanya al seu pare a una mansió de Manhattan Beach, davant del mar, en el barri novaiorquès de Brooklyn. El seu propietari és Dexter Styles, un home que ella intueix crucial per a la supervivència del seu pare i de la seva família. Aquesta trobada la marcarà per sempre, tant per la fascinació que li despertarà el mar com pel misteri latent que percep entre els dos homes. Anys més tard, el seu pare desapareix sense donar explicacions i el país entra en guerra. És un moment de profundes transformacions en la societat nord-americana i en la vida de l’Anna, una dona audaç i combativa que treballa a la drassana naval de Brooklyn —on es construeixen vaixells de guerra— fent les tasques dels homes, que ara serveixen com a soldats en el front. L’Anna arriba així a convertir en realitat el seu somni: ser la primera dona submarinista de la seva època, submergir-se en les profunditats marines i participar en les reparacions dels bucs de combat. Una nit, en tornar del treball, es topa amb en Dexter en un club nocturn i, a poc a poc, començarà a entendre la complexitat de la vida del seu pare i les raons de la seva desaparició.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElJardinDeLosFinzi-ContiniTítol: El jardín de los Finzi-Contini (La novel·la de Ferrara Vol. 3)

Autor/a: Giorgio Bassani

Editorial: Acantilado, 2017

Signatura: N Bas

Sinopsi: A la ciutat de Ferrara, quan la comunitat jueva viu amenaçada per l’antisemitisme del govern feixista, els Finzi-Contini—una família jueva de l’avior—porten una vida apartada en una luxosa vila, envoltada per un jardí majestuós. Alberto i la seva germana Micòl, els fills de la família, decideixen convidar a alguns amics a la seva casa, després que molts d’ells no hagin expulsat del club de tennis de la ciutat. El protagonista de la història, un jove jueu de classe mitjana, accedeix així a aquesta hermètica comunitat -aparentment immunitzat de les lleis racials-, en les reunions de les quals convergeixen la política i la vida privada, i aflora l’amor entre el noi i la vida privada, i aflora l’amor entre el noi i la jove Micòl. No obstant això, el curs de la història sembla arrestar-los cap a una destinació funesta i abocar-los a precipitar-se a l’abisme que s’obre sota els seus peus.

Consulta’l al catàleg Aladí!


SabadoDomingoTítol: Sábado, Domingo

Autor/a: Ray Loriga

Editorial: Alfaguara, 2019

Signatura: N Lor

Sinopsi: Dissabte, diumenge conta una història i la torna a comptar molts anys després, a la primera, un adolescent relata un succés escabrós succeït l’estiu anterior. Juntament amb el seu amic Xinès, surten un dissabte i lliguen amb una jove cambrera llatinoamericana. La nit sembla anar bé, fins que tot es torça i acaba en desastre, o potser en tragèdia: és un funest dissabte que el narrador es nega a recordar. Però després de cada dissabte ve un diumenge. Passen més de dues dècades, i comença una altra història que és la mateixa, però és diferent. És el diumenge d’Halloween en un col·legi americà dels afores de Madrid. Els pares porten als seus nens disfressats de monstres i comparteixen hot dogs, hamburgueses i massa cerveses. Aquest adolescent és ara un home de quaranta i molts, divorciat i amb moltes males decisions a coll. Durant la festa, a la qual ha arribat acompanyant a la seva filla, coneix a una dona desconeguda que s’oculta després d’una màscara de disfressa, i…

Consulta’l al catàleg Aladí!


FloresSobreElInfirnoTítol: Flores sobre el infierno

Autor/a: Ilaria Tuti

Editorial: Alfaguara, 2019

Signatura: N Tut

Sinopsi: El primer cadàver és el d’un home nu, amb la cara desfigurada i els ulls arrencats. Una cosa aterridora està ocorrent a les muntanyes: un nounat ha desaparegut i una ombra misteriosa vaga pels boscos. El cas requereix de totes les habilitats de Teresa Battaglia, comissària de policia especialitzada en perfils criminals que, tots els dies, camina sobre l’infern. La seva millor arma és la ment, però últimament l’està enganyant; la seva lucidesa està en risc i la recerca, per tant, també. Per primera vegada en la seva vida, té por. Teresa i el jove inspector Massimo Marini, arribat des de fa poc de la ciutat a aquest enclavament muntanyenc, hauran de dur a terme la recerca més difícil a la qual s’han enfrontat mai: un cas que enfonsa les seves arrels en els episodis més foscos i escruixidors de la història d’aquest racó mil·lenari del nord d’Itàlia: un infern que encara continua bategant.

Consulta’l al catàleg Aladí!


CaravalhoProblemasDeIdentidadTítol: Caravalho. Problemas de identidad

Autor/a: Carlos Zanón

Editorial: Planeta, 2019

Signatura: N Zan

Sinopsi: Pepe Carvalho és l’icònic detectiu creat de Manuel Vázquez Montalbán i conegut per tota una generació i pare de la novel·la negra mediterrània. La trama de novel·la negra, el ritme i els personatges d’aquest nou lliurament convoquen als seguidors que ja coneixien al personatge, als nous lectors i als de les novel·les de Zanón.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElenaSabeTítol: Elena sabe

Autor/a: Claudia Piñeiro

Editorial: Alfaguara, 2019

Signatura: N Pin

Sinopsi: Poc després que Rita aparegui morta a l’església que sol freqüentar, la recerca es dóna per tancada i la seva mare és l’única que no renúncia a esclarir el crim. Però assetjada per la malaltia, ella és també la menys indicada per a encapçalar la cerca de l’assassí. Un penós viatge dels suburbis a la Capital i una conversa reveladora guien la trama d’aquesta novel·la íntima i crítica on el cos femení és el veritable protagonista. Elena sap nua alhora els secrets dels seus personatges i les facetes ocultes de l’autoritarisme i la hipocresia que poden determinar el curs d’una vida. Un relat que trenca el silenci i es pronuncia en veu alta sobre la llibertat de triar.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ajuntament+diputacio+biblio


Novetats anteriors:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s