Novel·la

NOVETATS OCTUBRE 2019                                                                                Decarrega

Antes de los años terriblesTítol: Antes de los años terribles

Autor/a:  Árbol, Víctor del

Publicació: Barcelona : Destino,  2019

Signatura: N Arb

Sinopsi: Tot canvia el dia que l’Isaías rep la visita d’Emmanuel, un antic conegut que el convenç per a que retorni a Uganda i participi en una trobada sobre la reconciliació històrica del seu país. Acceptar aquesta proposta farà ressuscitar  un passat que l’Isaías creia haver deixat enrere.

_________________________________________________________________________________________

Títol: El Eco de la pielEco de la piel

Autor/a: Barceló, Elia

Publicació: Barcelona : Rocaeditorial,  2019

Signatura: N Bar

Sinopsi: Quan a la Sandra Valdés, jove historiadora a l’atur, li encomanen que escrigui la biografia de l’Ofèlia Arráez –la gran empresària i constructora, referent obligat del món de la moda del calçat femení a a Espanya-, ella accepta el repte sense imaginar els secrets que s’amaguen en els noranta anys d’aquesta dona contradictòria i poderosa, sense saber que el que descobrirà canviarà també la seva vida.

______________________________________________________________________________________

 

Algún día, hoyTítol: Algún día, hoy

Autor/a: Becerra, Ángela

Publicació: Barcelona : Planeta, 2019

Signatura: N Bec

Sinopsi: Una nit de turmenta i fang neix una  nena bastarda a la que, pensant que era morta, bategen amb el nom de Betsabé. Ningú sap que en el seu interior hi rau la força de la feminitat, així com la màgia i la rebel·lia que la faran superar tots els obstacles. Crearà un vincle  indissoluble amb la seva germana de llet, Capitolina.

_______________________________________________________________________________

 

misterTítol: Mister

Autor/a: James, E. L.

Publicació: Barcelona : Grijalbo, 2019

Signatura: N Jam

Sinopsi: Londres, 2019. En  Maxim Trevelyan sempre ha gaudit d’una vida fàcil. Gràcies al seu atractiu, el seu entorn aristocràtic i la seva riquesa, mai ha hagut de treballar i poques vegades dorm sol. De sobte tot canvia quan la tragèdia esclata i en Maxim hereta el títol nobiliari, la fortuna i les propietats familiars, però també moltes responsabilitats que haurà d’afrontar i per a les que no se sent preparat.

Però el més complicat serà lluitar contra l’inesperat desig que li desperta una jove que acaba d’arribar a Anglaterra, sense més equipatge que un perillós i turbulent passat.

__________________________________________________________________________________________

reina rojaTítol: Reina roja

Autor/a: Gómez-Jurado, Juan

Publicació: Barcelona : Ediciones B, 2018

Signatura: N Gom

Sinopsi: No has conegut a ningú com ella. Antonia Scott és especial.  Molt especial. No és policia ni criminalista . Mai ha agafat una arma ni dut una placa, però ha resolt desenes de crims. Però fa temps que l’Antonia no surt del seu àtic de Lavapiés. Les coses que ha perdut li importen molt més que les coses que l’esperen allà fora. Tampoc rep visites. Per això no li grada quan sent passes de desconeguts pujant  l’escala. Sigui qui sigui. L’Antonia està segura que ve a buscar-la. I això no li agrada.

____________________________________________________________________________________

En el nom del fill 1Títol: En nom del fill

Autor/a: Leon, Donna

Publicació: Barcelona : Edicions 62, 2019

Signatura: N Leo

Sinopsi: El pare de la Paola demana a Brunetti un favor personal: que s’endinsi en el passat i investigui amb discreció un amic seu octogenari. Solter, homosexual, relacionat amb el món de l’art i amb una fortuna sense hereus, aquest home vol adoptar com a fill un jove de quaranta i pocs anys. Tots els seus amics l’han intentat convèncer que no ho faci. Si el que vol és afalagar el jove amb regals, endavant, però adoptar és molt seriós i un cop obert el procés no es pot fer marxa enrere. Brunetti ha d’esbrinar les veritables intencions d’aquest jove: un habitual del món de l’art, encantador i educat, ben relacionat amb homes madurs amb diners i poder. ¿De veritat es tracta d’amor? La mort sobtada de l’ancià, però, i una visita inesperada amb motiu del funeral precipita les coses.

___________________________________________________________________________________

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

aprender a hablar con las plantas.pngTítol: Aprender a hablar con las plantas

Autor/a: Orriols, Marta

Publicació: Barcelona : Lumen, 2018

Signatura: N Orr

Sinopsi: La Paula Cid perd a la seva parella en un accident de trànsit, poques hores després qu que ell la convidés a dinar per comunicar-li que, després de molts anys de convivència, ha decidit marxar de casa perquè ha conegut a una altra dona.

La Paula haurà de sobreviure amb el sentiment de tristesa però també amb el de rancúnia.

Una figura femenina que apareix a l’hospital la tarda de la mort d’en Mauro és  l’ única que pot donar fe de la vida paral·lela que estava portant.

___________________________________________________________________________________

bienvenida a cabronas sin fronterasTítol: Bienvenida al club Cabronas sin Fronteras

Autor/a: Maxwell, Megan

Publicació: Barcelona : Editorial Planeta, S. A.,  2019

Signatura: N Max

Sinopsi: La Silvia, la Rosa i l’Elisa no han tingut massa sort en l’amor. Per diferents circumstàncies, les tres han acabat trencant les seves suposades felices vides matrimonials i han adoptat l’estat civil de solteres o divorciades. I també hi ha la Venècia. Soltera i sense fills, tant la vida de les seves amigues com el darrer fracàs amorós li fan veure que l’amor, a més de caduc , és una merda. Després d’una nit de festa i borratxera en un karaoke, on coneixen les històries d’altres dones, tenen vàries coes clares: que l’amor és per als incauts, que s’ha acabat ser una princesa per començar a ser una guerrera, cor  blindat i cap fred i que crearan un club privat anomenat… “Cabronas sin fronteres”.

_______________________________________________________________________________________

ponte en mi pielTítol: Ponte en mi piel

Autor/a: Lira, Emma

Publicació: Madrid : Espasa, 2019

Signatura: N Lir

Sinopsi: 1537. Illa de Tenerife. Un grup de dones, mentre entonen antics càntics,  formen un cercle al voltant d’una jove a punt de parir. Els seus gemecs ressonen per tota la vall. De sobte, es fa el silenci. I un últim crit esgarrifós…Entre la roba que havia d’abraçar al nadó apareix una petita mà recoberta de pèl. Ha nascut Petrus  Gonsalvus, un rei “guanche”.  Rebutjat pel seu poble, que el consideren un ser demoníac, Petrus acaba a la cort d’ Enric II de França i la Catalina de Médici, on arriba com un obsequi.

 

 


ajuntament+diputacio+biblio


Novetats anteriors:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s