Racó de Famílies

Descarrega

EresUnaMadreMaravillosaTítol: Eres una madre maravillosa

Autor/a: Lucía Galán Bertrand

Editorial: Planeta, 2017

Signatura: 155.3 Gal

Sinopsi: Nou llibre després de l’èxit del millor de les nostres vides. La consulta de Lucía Galà Bertrand no només és el territori on atén els seus petits pacients i s’enfronta a tots els desafiaments mèdics com a pediatre—histories que han deixat una petjada inesborrable en el seu cor i que ha decidit compartir en aquest llibre—, sinó que també és l’espai on es troba amb dones i homes que estan aprenent, sobre la marxa, a ser pares. Un viatge meravellós que no sempre és fàcil: bé ho sap Lucía, doncs, com a mare, va celebrar les mateixes alegries i va plorar les mateixes penes. Perquè la maternitat, la paternitat és un sentiment universal que existeix independentment de la professió, una reflexió a la qual va arribar després d’enfrontar-se als seus propis fantasmes i comprovar, en el seu dia a dia, que estem junts en aquest viatge, que tots parem en les mateixes estacions abans o després. Després de l’èxit del millor de les nostres vides, Lucía Galán ens ensenya la maternitat sense filtres, al nu, amb honestedat i autocrítica, la qual cosa ningú ens compta però que tots sentim. Perquè solament quan ens enfrontem a la realitat amb valentia és quan podem donar el millor de nosaltres mateixos. Ser pares és, precisament, la major responsabilitat a la qual ens enfrontem en tota la nostra vida.

Consulta’l al catàleg Aladí!


T'escolto, t'entenc, t'estimo... i per aixó t'educaré sense sentir-me culpableTítol: T’escolto, t’entenc, t’estimo… i per això t’educaré sense sentir-me culpable

Autor/a: Maria Jesús Comellas

Editorial: Columna, 2019

Signatura: 37.01 Com

Sinopsi: Un llibre fonamental per als pares dels segle XXI que se senten perduts enmig de teories i noves maneres d’educar els fills: per què no recuperar el sentit de ser persones adultes que eduquen i abandonar el sentiment de culpa de no estar prou temps amb els fills, de no donar-los el que necessiten o que pensin que no els estimem si els renyem?
Comellas reclama tornar al sentit comú, a no sobre-protegir els nens, a deixar que s’avorreixin,
a no carregar-los de deures o activitats i deixar que descobreixin el món, però amb responsabilitat
i sense ser-ne els protagonistes “reis”, sinó formant part d’una família i un entorn on, a més dels drets, també tenen els seus deures d’infants.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LOGOS_INSTITUC


Novetats passades:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s