Música, Cinema i Sèries TV

Descarrega

PipiCalzaslargasTítol: Pippi Calzaslargas (Sèrie Completa remasteritzada)

Director/a: Olle Hellbom

Signatura: IDVD Pip

Matèria: Sèries de TV

Sinopsi: Les aventures de la nena més divertida de la història de la telelvisión. Un clàssic imprescindible. Pippi Calzaslargas és una nena molt imaginativa i valenta, filla d’un pirata que navega a la recerca de tresors, que arriba al poble de Kunterbunt a lloms del seu cavall, Petit Oncle, i el seu mico, el Sr. Nilson. Aviat, Pippi es farà amiga de dos germans, Annika i Tommy, els qui aprendran a ser tan imaginatius com la seva nova amiga.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LosIncreibles2Títol: Los Increíbles 2

Director/a: Brad Bird

Signatura: IDVD Inc

Matèria: Animació – Superherois

Sinopsi: En Els Increïbles 2 de Disney•Pixar, torna la família de superherois, però aquesta vegada, la protagonista és Helen (veu de Holly Hunter). Bob (veu de Craig T. Nelson) es queda a casa amb Violet (veu de Sarah Vowell) i Dash (veu de Huck Milner) i es veu obligat a convertir-se en un heroi de la vida normal . És una transició difícil per a tots, i ho serà més tot i que la família s’adoni dels superpoders del bebè Jack-Jack. A més, apareix un nou vilà que trama una conspiració brillant i perillosa. La família i Frozone (veu de Samuel L. Jackson) han de trobar la forma de tornar a treballar junts, una cosa bastant complicada a pesar que tots són Increïbles.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElGrufalTítol: El Grúfal

Director/a: Jakob Schuh y Max Lang

Signatura: IDVD Gru

Matèria: Animació – Adaptacions Novel·la

Sinopsi: Un ratolinet passeja alegrement pel bosc. Té molta gana; així que decideix anar a buscar avellanes per a donar-se un bon festí. Pel camí es troba amb una guineu; un mussol i una serp tan famolencs com ell. Els tres el volen convidar a menjar a la seva casa; però el ratolí; que no es fia per a res de les seves intencions; molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb… el grúfal! Però; què és un grúfal? Descobreix l’encantador món del Grúfal i de la seva filla…Dues aventures plenes de tendresa i valors de l’escriptora Julia Donaldson; referent de la literatura infantil moderna.

Consulta’l al catàleg Aladí!


Ernest&CelestineTítol: Ernest & Célestine

Director/a: Benjamin Renner, Stéphane Aubier, Vincent Patar

Signatura: IDVD Ern

Matèria: Animació – Basada en contes

Sinopsi: Dins de la comunitat dels óssos els ratolins no són molt ben rebuts. Encara així Ernest, un ós músic ambulant una mica rondinaire però de gran cor, acull a la seva casa a la petita Celestine, una rateta òrfena que ha escapat del món subterrani dels rosegadors. Malgrat les seves diferències, entre ells sorgirà una gran amistat que desafiarà les rígides tradicions. César a la Millor Pel·lícula d’Animació i nominada a l’Oscar ® en la mateixa categoria. Dirigida per un dels creadors de “La malvada guineu feroç”, el prestigiós dibuixant, animador i cineasta Benjamin Renner. Un bell conte que conquista a petits i grans conjuminant diversió i un missatge universal en defensa de la tolerància.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElDiariDeLaFlorentinaTítol: El Diari de la Florentina

Director/a: Janusz Martyn

Signatura: IDVD Dia

Matèria: Dibuixos Animats

Sinopsi: La Florentina és una musaranya (no se l’ha de confondre amb un ratolí!). Amb la seva família ha anat a viure a un poblet del bosc on al principi s’hi sentirà una mica sola, però aviat es farà amiga d’unes nenes degús: Celestina, Albertina i Miquelina. Ella, que encara és molt petita, observa el món que la volta amb el candor i la sorpresa d’un infant. Descobreix les coses a la vegada que n’aprèn el nom i escolta i comprova les explicacions dels grans amb la mica de sospita de qui vol pensar per si mateixa.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ajuntament+diputacio+biblio


NOVETATS PASSADES: