Llibres de coneixements

Descarrega

CuriosityTítol: Curiosity. La història d’un robot de Mart

Autor/a: Markus Motum

Editorial: Flamboyant, 2018

Signatura: I629.19 Mot

Matèria: Robots – Espai extraatmosfèric

Sinopsi: Coneix el Curiosity, un vehicle robot per explorar Mart que ha rodat pels deserts del planeta vermell buscant pistes per resoldre un dels grans misteris de la ciència: hi ha hagut mai vida a Mart? Descobreix la història darrere de la missió a Mart més ambiciosa que s ha dut a terme fins ara; el Curiosity mateix et farà de guia. Amb il·lustracions extraordinàries i diagrames fascinants, el robot ens acompanya en el viatge del laboratori a Mart, per ensenyar-nos fins a on ens ha portat la curiositat humana, i com ens podria portar encara molt més lluny…

Consulta’l al catàleg Aladí!


TrenesTítol: Trenes. La historia de los trenes y Ferrocarriles más famosos del mundo (Col·lecció Viajes Legendarios)

Autor/a: Philip Steel

Editorial: Destino, 2018

Signatura: I625.1 Ste

Matèria: Història del ferrocarril

Sinopsi: Tots a bord per a emprendre un viatge per a conèixer la història del tren, des de la invenció de la locomotora de vapor fins a l’avançada tecnologia dels ferrocarri- els d’alta velocitat. Estén les pàgines i aixeca les solapes per a veure l’interior de trens icònic i trobar als seus famosos passatgers.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElNostrePlanetaAIGUATítol: Aigua. Explora, investiga i crea! (Col·lecció El nostre planeta)

Autor/a: Isabel Thomas i Pau Morgan

Editorial: Instituto Monsa de Ediciones, 2018

Signatura: I556 Tho

Matèria: Planeta Terra – Aigua

Sinopsi: L’aigua cobreix la major part del nostre planeta. És essencial per a tots els èssers vius. Amb aquest llibre aprendràs a: Explorar… com l’aigua dóna forma al nostre món i com la utilitzem en la nostra vida diària. Investigar… els diferents estats de l’aigua. Crear… un petit estany al teu jardí. La col·lecció “El nostre planeta”, ajuda als nens a connectar i descobrir el món que els envolta.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ajuntament+diputacio+biblio


Novetats passades