Contes a partir d’11 anys

Descarrega

violetaIElTresorAmagatTítol: Violeta i el tresor amagat

Autor/a: Harriet Whitehorn (il·lustrat per Becka Moor)

Editorial: Blume, 2018

Signatura: I*** Whi

Sinopsi: La Violeta viu amb la seva mare, la Camila, que és dissenyadora de joies, el seu pare, en Bonaventura, que és arquitecte, i el seu gat Púding. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, es fa càrrec d’ella. També té una padrina, la Celest, i un padrí, en Joan. Has de saber que hi ha dues coses en què la Violeta té molta traça: enfilar-se als arbres i jugar al pòquer, tot i que la seva mare no li deixa fer ni una cosa ni l’altra. Viu en un pis, i a la part posterior de l’edifici hi ha un jardí comunitari molt espaiós. Al jardí hi ha molts nens i nenes i es divideixen en tres grups: els napbufs, que són els que tenen menys de set anys; els mitjans, que tenen entre set i onze anys (la Violeta i gairebé tots els seus amics pertanyen a aquest grup), i els ganàpies, que són els grans. Les amigues especials de la Violeta que viuen a les cases que donen al jardí són la Rosa, la seva millor amiga, que també és companya de classe, i una senyora excèntrica que es diu Didí Derota. La Violeta sempre està buscant noves aventures i, uns mesos abans que comencés aquesta història, va resoldre amb la Rosa el cas de la Perla d’Orient.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElHackerQueVoliaSerLAmoDelMonTítol: El hacker que volia ser l’amo del món (Col·lecció Crea la teva aventura Vol. 1)

Autor/a: Jill Robinson (Il·lustrat per Juan Manuel Moreno)

Editorial: Base, 2018

Signatura: I*** Rob

Sinopsi: Escull quina és la millor opció per construir la teva aventura i converteix-te en un heroi! Com et sentiries si un dia fossis escollit per salvar la humanitat? Com reaccionaries? Ara tens l’oportunitat de saber-ho llegint aquest llibre en què cada capítol et dóna l’opció de triar la teva aventura i prendre una decisió en un sentit o un altre. A partir de 8 anys i amb les meravelloses il·lustracions de Juan Manuel Moreno.

Consulta’l al catàleg Aladí!


MaxEinsteinUnExperimentoGenialTítol: Max Einstein. Un experimento genial

Autor/a: James Patterson i Chris Grabenstein

Editorial: Duomo, 2019

Signatura: I*** Pat

Sinopsi: Quants nens fan falta per a canviar el món? Max Einstein és la típica nena de 12 anys…Va a la universitat cada dia, juga als escacs al parc, construeix invents que ajuden la gent sense llar, i li agrada parlar amb Albert Einstein El típic, no?Fins que un dia és reclutada per una misteriosa organització. La seva missió: acabar amb els problemes del món usant la ciència. Ella i un equip de joves genis de tot el món hauran d’ajudar les persones més desfavorides amb els seus invents. Però només ho aconseguiran si la Corporació no intercedeix en el seu camí…

Consulta’l al catàleg Aladí!


SegrestALaCeremoniaDelsOscarsTítol: Segrest a la cerimònia dels Oscar (Col·lecció Crea la teva història Vol.2)

Autor/a: Jill Robinson (il·lustrat per Juan Manuel Moreno)

Editorial: Base, 2018

Signatura: I*** Rob

Sinopsi: Escull quina és la millor opció per construir la teva aventura i converteix-te en un heroi! Què passaria si durant la cerimònia dels Oscar fossis l’única persona que obté una fotografia de l’actriu més famosa en el moment en què és segrestada? Com reaccionaries? Ara tens l’oportunitat de saber-ho llegint aquest llibre en què cada capítol et dóna l’opció de triar la teva aventura i prendre una decisió en un sentit o un altre. A partir de 8 anys i amb les meravelloses il·lustracions de Juan Manuel Moreno.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ajuntament+diputacio+biblio


Novetats passades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s