Altres Lectures

Descarrega

ElsInfantsDeLaResistenciaTítol: Els infants de la resistència. (Vol. 3 Els dos gegants)

Autor/a: Benoît Ers & Vincent Dugomier

Editorial: Base, 2018

Signatura: IC Dug

Lectura: Còmic

Sinopsi: Un còmic d’aventures ambientat en l’ocupació nazi de França galardonat al prestigiós Festival Internacional del Còmic d’Angouleme. Malgrat la tragèdia i els perills constants, la Lili, el François i l’Eusèbe continuen lluitant contra els ocupants nazis al petit poble francès de Pontain l’Ecluse. L’estiu del 1941 entren en contacte amb un membre de la Resistència que els confiarà tasques cada vegada més arriscades. Alhora, els dubtes i les sospites canvien les relacions entre les persones del poble, i els amics d’ahir podrien esdevenir enemics avui…

Consulta’l al catàleg Aladí!


The DayIWasErasedTítol: The day I was erased

Autor/a: Lisa Thompson

Editorial: Scholastic, 2019

Signatura: IE Tho

Lectura: Altres Llengües – Anglès

Sinopsi: En Maxwell sempre, sempre, està en problemes. És un total mal educat amb els seus mestres i la germana gran, però té un cantó suau, també: va rescatar el seu gos, Monstre, de l’ésser atropellat i controla el seu veí ancià després d’escola. Un dia, mentre mirava un armari misteriós de curiositats, Maxwell el troba esborrat de la seva vida: és com si mai va néixer.

Consulta’l al catàleg Aladí!


21ContesDelsGErmansGrimmTítol: 21 contes dels Germans Grimm

Autor/a: Germans Grimm (Il·lustracions de Daniela Drescher

Editorial: ING, 2018

Signatura: ILF Gri

Lectura: Lectura Fàcil

Sinopsi: Els contes dels Germans Grimm són un clàssic de la literatura infantil i una de les obres mestres de l’art narratiu universal. En realitat la seva obra és un recull de contes populars recuperats de la tradició oral que els Groimm van transcriure amb totak fidelitat, procurant l’originalitat i la bellesa de la llengua popular. Aquest recull de 21 contes és una acurada tria dels títols recomanats a partir dels 5 anys. Darrera de les seves imatges s’hi amaga un coneixement que parla als infants d’aspectes essencials de la vida. Petites llavors que floriran dins seu quan sigui el moment adequat, aportant-los noves formes de comprensió de les vivències que se’ls presentin.

Consulta’l al catàleg aladí!


ajuntament+diputacio+biblio