Coneixements

NOVETATS FEBRER 2020

Selecció de novetats

 

 

La reinvenció de l'escola catalana-cropTítol:  La reinvenció de l’escola catalana: un compromís col·lectiu

Autor/a:  Teresa Casals i Martí Mas

Editorial:  Eumo Editorial, 2019

Signatura:  37.01 Cas

Sinopsi:  A partir del testimoni dels seus protagonistes, Teresa Casals i Martí Mas relaten l’experiència de la renovació de l’escola catalana a partir de la transició democràtica, i reivindiquen per al moment actual el mateix compromís col·lectiu que va fer possible una escola lliure, oberta i en català.

 

Consulta’l al Catàleg Aladí

 


 

educacio-vista-des-de-la-familia-i-l-escola-crop Títol:  L’Educació vista des de la família i l’escola

Autor/a:  Jaume Sarramona

Editorial:  Horsori Editorial, 2019

Signatura:  37.01 Sar

Sinopsi:  Un llibre de soliloquis sobre les situacions educatives que es produeixen al llarg d’un curs escolar, i que afecten tant els membres d’una família, integrada pels pares, tres fills i tres avis, com els docents i directius d’un institut públic i d’una escola concertada que abasta primària i secundària obligatòria.

 

Consulta’l al Catàleg Aladí

 


 

Dislexia ni despiste ni pereza-cropTítol:  Dislexia: ni despiste, ni pereza: todas las claves para entender el transtorno

Autor/a: Fernando Cuetos, Manuel Soriano y Luz Rello

Editorial:  La Esfera de los Libros, 2019

Signatura:  371.9 Cue

Sinopsi:  Tres reconeguts especialistes en dislèxia ens ajuden amb aquest llibre a entendre millor un trastorn que porta molt temps ocult i que afecta directament l’aprenentatge. A diferència del que alguns pensen, les persones amb dislèxia no són vagues ni despistades. Simplement tenen dislèxia.

 

Consulta’l al Catàleg Aladí

 


 

Captura el momento consejos y trucos de fotografía-cropTítol:  Captura el momento: consejos y trucos de fotografía para retratar la belleza de la vida cotidiana y de familia

Autor/a:  Sarah Wilkerson

Editorial:  Hoaki Books, 2019

Signatura:  77 Wil

Sinopsi: Aquest llibre és en essència un compendi d’art i històries visuals contingudes en els portafolis d’amants de la fotografia: en uns casos, professionals, en d’altres, artistes independents, la majoria, mares, totes, dones.

 

Consulta’l al Catàleg Aladí

 


 

coberta_victor_catala_Maquetación 1Títol:   Víctor Català, l’escriptora emmascarada

Autor/a:  Margarida Casacuberta

Editorial:   L’Avenç, 2019

Signatura:  833.3(Cat) Cas

Sinopsi:  Una aproximació a la personalitat de Víctor Català –Caterina Albert–, tota una existència d’escriptora conscient, rigorosa i professional dedicada a construir la seva gran obra.

 

Consulta’l al Catàleg Aladí

 


 

 


 

 

 

LOGOS_INSTITUC