Còmics

NOVETAT OCTUBRE 2021

 


CÒMIC ADULT


Avui he sortit de casa_prop

Avui he sortit de casa! / còmics de Cassandra Calin

Còmics divertits i propers sobre la vida d’una jove a la gran ciutat de la mà de Cassandra Calin, una de les il·lustradores de moda, amb més de 4 milions de seguidors a les xarxes socials.

L’autora de Repeteixo, és conya ens torna a oferir un còmic ple d’humor amb aquest nou volum Avui he sortit de casa, amb històries quotidianes i reflexions. Un llibre alegre, divertit i artísticament preciós que ens convida a sortir de casa (o a quedar-nos-hi, si convé).

Avui he sortit de casa tracta les dificultats de la vida de soltera, els estudis, l’estrès, el fast-food, la necessitat imperativa de tenir sempre un aspecte sa i vigorós… Temes que connecten amb el públic jove d’avui dia.

 


 CÒMIC INFANTILEl Blues del ieti / Pierre Baily, Céline Fraipont

Una tempesta de neu, tres marmotes rockeres, un ieti espantosament maldestre, una desgràcia rere una altra i, finalment, la bellesa d’un jardí de flors de neu.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


Buscant la pedra llimosa / guió i dibuixos: Artur Laperla

Una missió… i una de molt important! El Fèlix, la Calcita i el Robocan han d’anar fins al recòndit pantà fangós, del desconegut país dels ogres, per aconseguir la pedra llimosa que necessita la gran bruixa trol per curar el mestre trol, que està molt malalt.

Veure’l al catàleg Aladí aquíEl Fin del invierno / Laura Rubio

Los vientos han cambiado y solo traen hambre y hielo. En un invierno que no acaba, las ventiscas braman los nombres de los dioses antiguos, de los gigantes y de las montañas. Hay un nombre que también se escucha entre todos ellos y es el de Zilia Quebrantahuesos. ¿Será oída la llamada?

Veure’l al catàleg Aladí aquí


Un Supercompany! / Romain Pujol, Vincent Caut

Aquest nen tan especial és molt estimat entre els seus nous companys, encara que desperta l’enveja d’alguns d’ells i atemoreix una mica la nova alumna: la tigressa Kathy. Per descomptat no deixa a ningú indiferent i els seus amics li consideren una mica com un superheroi. És veritat que té superpoders, i no són pocs! Però l’Avni no sembla ser un justicier com els de la tele, els seus companys de pati el veuen més aviat com un superamic.

Veure’l al catàleg Aladí aquí

LOGOS_INSTITUC