Còmics

NOVETATS JUNY 2021

Aquí teniu una sel·lecció de les novetats de còmic que ens han arribat aquest mes a la biblioteca!


 CÒMIC ADULTLiquid memories : el asesino del agua / [guión: Fidel de Tovar] ; [dibujo y color: Dani Bermúdez]

Una serie de violentos asesinatos sacude la tranquilidad de los habitantes de Londres; al parecer, todos los crímenes tienen algo en común: el agua. ¿Será el inspector Kolt capaz de desentrañar el misterio que se esconde tras ellos? Pero…, ¿y si fueras un asesino y no lo supieras?

Veure’l al catàleg Aladí aquí


Metamorfosis BL / Kaori Tsurutani

UNA ENTRAÑABLE HISTORIAS DE AMISTAD INTERGENERACIONAL. A sus 75 años, Ichinoi vive una vida tranquila y placentera, aunque algo solitaria tras el fallecimiento de su esposo. Una tarde, entra en una librería y compra por impulso un manga …

Veure’l al catàleg Aladí aquí


 CÒMIC INFANTIL


En Cosmorratolí s’ha perdut, però no s’ha perdut al parc o al centre comercial. S’ha perdut en l’immensitat de l’espai! Sort que compta amb l’ajuda de la Bombeta i la Caca per trobar el camí a casa.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


Pollastre a la vista! / guió i dibuixos: Fermín Solís (En Cosmorratolí i la Bombeta ; 2)

La vida passa tranquil·la a la nau d’en Cosmorratolí i la Bombeta. Junt amb la seva inseparable Caca, naveguen per l’espai sideral, fins que un dia, en Cosmopollastre es creua en el seu camí. Qui és aquest personatge? D’on surt? I el que és més important, per què té tantes ganes de manar?

Veure’l al catàleg Aladí aquí


La Deessa sense cara / Joris Chamblain, Aurélie Neyret (Els diaris de la Cirera ; 4)

La mare i jo anem de vacances a la costa, i el millor de tot és que visitarem la Mansió dels Cents Misteris. Hi ha un enigma que m’interessa molt especialment… Quin secret amaga el quadre de la deessa sense cara?

Veure’l al catàleg Aladí aquí

 

LOGOS_INSTITUC