Còmics

NOVETATS ABRIL 2022

 


CÒMIC ADULT


 

Piel de hombre_pPiel de hombre / Hubert, Zanzim

El día antes de su boda, Bianca recibe un insólito regalo de su tía: una piel de hombre. Al ponérsela, nadie sospechará que en realidad no es un chico. Así empieza su viaje de incógnito al mundo de los hombres, una experiencia que cambiará para siempre su forma de ver el mundo.

Veure’L al catàleg Aladí aquí

 

 


Accident de caça_pL’Accident de caça : una història real de crims i poesia / David L. Carlson, guionista ; Landis Blair, dibuixant

Matt Rizzo, un intel·lectual excèntric que escriu poemes en braille, ha perdut la visió en un accident de caça. O, si més no, aquesta és la versió que coneix el seu fill Charlie. Quan el jove hagi d’entomar les conseqüències dels seus delictes, descobrirà la veritat: el seu pare es va quedar cec per un tret d’escopeta durant el transcurs d’un robatori a mà armada. Engarjolat a la presó d’Stateville, en Matt comparteix cel·la amb un dels assassins més temuts i odiats dels EUA.

Veure’l al catàleg Aladí aquí

 


 CÒMIC INFANTIL


IC_SOM-HI_PSom-hi! / idea original i guió: Anne Didier i Olivier Muller ; dibuixos: Clément Devaux

Amb el cabells despentinats i una idea eixelebrada per segon, l’Anatol encadena els desastres a un ritme trepidant. Per a ell i la seva colla d’amics, el pati de l’escola és el lloc perfecte per a tota mena d’aventures esbojarrades… Ja cal que la professora, Petrushka Gulominoff, tingui els ulls ben oberts!

Veure’l al catàleg Aladí aquí