Còmics

NOVETATS SETEMBRE 2022


CÒMIC ADULT


Transitem_pTransitem / Ian Bermúdez i Lucía de Palau

A Transitem Xavier ha pres una decisió important sobre la seva transició. En paral·lel, la seva feina com a professor i les experiències de les seves amistats li permetran entrar en contacte amb la resta del col·lectiu, i alhora obrirà els ulls sobre les dificultats que encara els queden per superar a les persones trans. El retrobament amb les amistats i la realitat de l’escola en la qual treballa despertaran les seves ganes de crear un canvi en la societat. A partir d’aquí, entrarà en contacte amb l’activisme, s’obrirà a una nova xarxa d’afectes i, amb sorpresa, descobrirà emocions i sentiments que mai no hauria imaginat.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


 CÒMIC INFANTIL


El devorador de ilusión_pEl Devorador de ilusión / Karim Friha

Coses estranyes estan passant a Montmartre. El barri està assetjat per criatures sobrenaturals i esperits malignes. Als 16 anys, Rachel és lluny de compartir la descurada vida dels adolescents de la seva edat. Ella acaba de perdre el seu pare per un càncer devastador, que va desencadenar la depressió severa de la seva mare. Però segons l’estrany Doctor Adrian Stern, la mare de Rachel és víctima de l’Hope Eater, una entitat demoníaca que envaeix la seva ment per alimentar-se dels records més bells. Per salvar la seva mare, Rachel ha de penetrar a la seva memòria de la seva mare per localitzar el monstre.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


Sarah holmes_pSarah Holmes y las agujas del Big Ben / Luis Ponce, Inma Almansa

El rellotge més famós del món s’ha avançat inexplicablement. El que sembla una simple fallada mecànica per a qualsevol ciutadà de Londres, és la primera prova d’un crim per a Sarah Holmes, la rebesnéta del detectiu més brillant de tots els temps. Acompanya Sarah, el seu gos Watson i Tobias i descobreix qui ha manipulat el rellotge per dur a terme el seu malvat pla. Ajuda Sarah Holmes a resoldre l’enigma de les agulles del Big Ben en aquesta aventura plena d’intriga, acció i amistat.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


perdidos-en-el-futuro_pLa Tempestad / guión: Damián ; dibujo y color: Àlex Fuentes

Un grup d’alumnes d’institut visita les ruïnes d’un vell castell, quan esclata la tempesta. De camí a l’autocar, Sara, Mei, Arnold i Driss són les víctimes escollides per Piero, el mató de classe, per a una nova broma pesant. Les conseqüències són terribles: tot el grup cau en un túnel espai temporal que els porta al futur.

Veure’l al catàleg Aladí aquí

LOGOS_INSTITUC