Cinema i Sèries TV

NOVETATS JUNY 2021

Aquestes són les novetats més destacades de cinema i sèries de TV recentment incorporades al nostre fons audiovisual!


CINEMA ADULTS


 un amigo extraordinario_propUn amigo extraordinario / Marielle Heller

El periodista Lloyd Vogel rep a contracor l’encàrrec de la revista per a la qual escriu d’indagar en la figura del llegendari Fred Rogers, una estrella de l’entreteniment infantil durant diverses generacions. L’empatia, amabilitat i decència de Fred desarmen a Vogel i l’obliguen a examinar la seva pròpia vida.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


CINEMA FAMILIAR I INFANTIL


La Familia Bigfoot / [Jeremy Degruson, Ben Stassen]

Bigfoot, el pare d’Adam, vol utilitzar la seva fama per a una bona causa: protegir una reserva natural a Alaska. No obstant això, quan Bigfoot desapareix misteriosament sense deixar rastre, Adam i els seus amics hauran d’estar disposats a qualsevol cosa per a trobar-li i salvar així la reserva natural.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


Mina y el mundo de los sueños / idea original de Kim Hagen Jensen

La vida de Minna fa un tomb quan la nova núvia del seu pare, Helena, i la seva filla Jenny, amb la qual no es porta bé, es muden a la seva casa. Una nit, Minna descobreix el món dels somnis, on hi ha uns constructors que s’encarreguen de crear-los. Minna comença a manipular els somnis de Jenny però això comporta unes conseqüències terribles i Jenny es queda atrapada sense poder despertar. Minna ha d’entrar al món dels somnis per a enfrontar-se als somnis que ella ha creat i així salvar a Jenny i la seva nova família.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


Padre no hay más que uno 2, la llegada de la suegra / dirigida por Santiago Segura

Les coses semblen anar sobre rodes per a Javier. Sembla tenir-ho tot baix control, però la notícia inesperada de l’arribada d’un nou bebè ho posa tot potes enlaire. I per a rematar, arribarà la sogra.

Veure’l al catàleg Aladí aquí


SÈRIES TV ADULTS


Patria SERIE_propPatria / una sèrie de Félix Viscarret

Adaptació televisiva de la novel·la homònima, escrita per Fernando Aramburu.

El día en que ETA anuncia el abandono de las armas, Bittori se dirige al cementerio para contarle a la tumba de su marido el Txato, asesinado por los terroristas, que ha decidido volver a la casa donde vivieron. ¿Podrá convivir con quienes la acosaron antes y después del atentado que trastocó su vida y la de su familia? ¿Podrá saber quién fue el encapuchado que un día lluvioso mató a su marido, cuando volvía de su empresa de transportes? Por más que llegue a escondidas, la presencia de Bittori alterará la falsa tranquilidad del pueblo, sobre todo de su vecina Miren, amiga íntima en otro tiempo, y madre de Joxe Mari, un terrorista encarcelado y sospechoso de los peores temores de Bittori.

¿Qué pasó entre esas dos mujeres? ¿Qué ha envenenado la vida de sus hijos y sus maridos tan unidos en el pasado? Con sus desgarros disimulados y sus convicciones inquebrantables, con sus heridas y sus valentías, la historia incandescente de sus vidas antes y después del cráter que fue el asesinato.


ajuntament+diputacio+biblio


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s