Món Laboral

Descarrega

Cómo hacer un Plan de EmpresaTítol: Cómo hacer un plan de empresa. Guía pràctica para su elaboración y puesta en marcha

Autor/a: hierry Casillas Vacher de Lapouge i José Manuel Martí Ramos

Editorial: Profit Editorial, 2019

Signatura: 658.01 Cas

Sinopsi: Crea un pla d’empresa fàcil i ràpid en 8 passos Aquesta guia, estructurada en vuit etapes, és molt útil per a elaborar un Pla d’Empresa que podrà utilitzar per a avaluar el seu projecte o presentar-lo a possibles socis, institucions financeres, etc. A més, l’ajudarà a controlar els resultats en la posada en pràctica del pla. S’inclou una introducció dels conceptes a utilitzar i les decisions a prendre, així com les eines i els formats en els quals elaborar el seu Pla. El text es complementa amb annexos per a realitzar fàcilment un Pla d’Empresa, proposant un model i un enllaç a un Pla Financer complet: inversions, compte d’explotació, flux de caixa, etc. Així mateix, conté enllaços d’institucions que poden assessorar-lo a posar en marxa el seu projecte.

Consulta’l al catàleg Aladí!


Organizate con estiloTítol: Organízate con estilo. El método definitivo para los emprendedores que trabajan desde casa

Autor/a: Carol García

Editorial: Amat Editorial, 2019

Signatura: 658.2 Gar

Sinopsi: Treballes des de casa i necessites millorar l’organització de les teves tasques? Ser el teu propi cap ofereix molts avantatges, com a estalvi de temps, flexibilitat horària i major autonomia, però és imprescindible que estableixis el teu propi estil organitzatiu per a tirar endavant els teus projectes sense morir en l’intent. En aquesta guia pràctica trobaràs els trucs dels professionals de l’ordre per a gestionar a la perfecció el teu espai, temps i mobiliari. Aconseguiràs una oficina a casa agradable, lliure de distraccions i totalment personalitzada per a treure el màxim profit al teu temps i guanyar productivitat. Acaba d’una vegada amb el caos, motiva’t i augmenta els teus resultats!

Consulta’l al catàleg Aladí!


ComunicacionOralYEscritaEnLaEmpresaTítol: Comunicación oral y escrita en la empresa

Autor/a: Óscar Sánchez Estella, Ricardo Herrero Domingo i Mª Ángeles Hortigüela Valdeande

Editorial: Ediciones Paraninfo, 2018

Signatura: 658.01 San

Sinopsi: En tota organització resulta fonamental i imprescindible comunicar-se, ja sigui amb persones dins de la pròpia organització o fora d’ella. Aquesta comunicació pot ser tant oral com escrita i per a dominar-la és essencial conèixer quines són les característiques bàsiques d’aquests processos d’intercanvi d’informació. D’altra banda, i gràcies als equips informàtics, ara com ara gran part de les comunicacions empresarials es realitzen a través de suports informàtics, d’aquí la necessitat de saber quins són aquests suports i com funcionen. S’ha modificat substancialment aquesta unitat pel que fa al correu electrònic i al processador de textos, actualitzant els continguts a la versió 2016 de les aplicacions de Microsoft Office. Tots aquests aspectes són abordats de manera senzilla i amb un enfocament pràctic i didàctic en aquesta obra. Per a afermar els coneixements que es van presentant al llarg del llibre, els autors han decidit incorporar una completa selecció d’activitats resoltes que enriqueixen l’exposició de conceptes i contribueixen a una millor assimilació d’aquests. A més, s’han afegit noves i més completes activitats perquè l’alumne pugui “aprendre fent”.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LOGOS_INSTITUC


NOVETATS PASSADES:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s