Lingüistica i Filologia

Descarrega

MetodoExpresLarousseInglesTítol: Método Express Larousse INGLÉS. Leer, escribir, hablar y entender (Para adquirir el nivel B-2)

Autor/a: Sheena Andromaque i Dominique Gautié

Editorial: Larousse, 2018

Signatura: 441 And (Nivell 2)

Sinopsi: El Mètode Express Larousse és una proposta d’aprenentatge amb dos objectius: – Facilitar la comunicació en situacions quotidianes. – Establir les bases d’un aprenentatge complet. Per a això, aquest curs es basa en: – Nombrosos exercicis pràctics, amb exemples extrets de la vida quotidiana. – Converses reals, amb diàlegs gravats per actors natius. – Gran varietat d’exercicis. Una forma original d’acostar-se a la llengua anglesa per a: – Aprendre de manera ràpida i senzilla. – Descobrir el caràcter pràctic d’un idioma. – Mantenir l’interès fins al final. Aquest mètode inclou un llibre i 2 CD’s.

Consulta’l al catàleg Aladí!


VocabulaireEssentielDuFrançaisTítol: Vocabulaire essentiel du français. 360 exercices corrigés inclús

Autor/a: Lucie Mensdroff-Pouilly i Caroline Sperandio

Editorial: Didier, 2018

Signatura: 431.6 Voc (Nivell 1)

Sinopsi: Aquesta labor per a grans principiants permet descobrir el vocabulari del francès de manera progressiva, simple i dinàmica en tres etapes: “observeu”, “responeu” i “memoritzeu”. La labor comprèn: 33 lliçons i 14 balanços , Un CD MP3: diàlegs + exercicis; Un lèxic i un índex plurilingues (anglès, espanyol, àrab i xinès); Totes les correccions i les transcripcions dels àudios.- 350 exercicis progressius a l’escrit i a l’oral: de l’A1 cap a l’A2 (27 lliçons). – Un CD mp3 amb els diàlegs de les lliçons i 80 exercicis. – Una part “lèxica contrastif” per a anglòfones i hispanoparlants. – 13 balanços i els corregits inclosos.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ViteEtBien2Títol: Vite et Bien 2. Méthode rapide pour adultes B1

Autor/a: Claire Miquel

Editorial: Cle International, 2018

Signatura: 431 Ler (Nivell 2)

Consulta’l al catàleg Aladí!


DSDIPROTítol: Mit Erfolg zum DSD I PRO : kompakt

Autor/a: Katharina Klein i Franziska van Elten

Editorial: Ernst Klett Sprachen, 2018

Signatura: 442 Kle (Nivell 3)

Sinopsi: Amb COMPACT preparar-se ràpidament per a l’examen: editar una prova de model complet, aprendre totes les tasques i conèixer consells importants per a l’assaig. Les tasques de model de prova escrita es poden afluixar i comparar amb les solucions en el llibre. Les explicacions ajuden a entendre l’enfocament. A tall d’exemple, aprendrà els requisits de l’examen oral i ser capaç de preparar-se per a aquest examen millor. -Compact preparar-se per a l’examen de DSD I Pro -Modellprüfung amb totes les parts de l’examen i anotats solucions -Hördateien i escrit sobre els textos d’escolta velcro Augmentada La preparació de la prova compacta en tres passos: estratègia? PROVES? Les solucions amb el velcro Augmentada aplicació, s’obtenen els següents extres: Els arxius d’àudio –Hörtexte.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ajuntament+diputacio+biblio


NOVETATS PASSADES:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s