Filosofia i Psicologia

Descarrega

EnvejecimientoSaludableTítol: Envejecimiento saludable

Autor/a: Inés María Comino Sanz i Clara Sánchez Pablo

Editorial: Los Libros de la Catarata, 2018

Signatura: 155.6 Com

Sinopsi: Inserir aquesta fase en el denominat Estat de benestar és un repte social de gran importància. L’OMS ha definit l’envelliment actiu com el procés d’optimització de les oportunitats de salut, participació i seguretat amb la finalitat de millorar la qualitat de vida a mesura que les persones envelleixen. S’aplica tant als individus com als grups de població. Permet a les persones realitzar el seu potencial de benestar físic, social i mental al llarg de tot el seu cicle vital i participar en la societat d’acord amb les seves necessitats, desitjos i capacitats, mentre que els proporciona protecció, seguretat i cures adequades quan necessiten assistència.

Consulta’l al catàleg Aladí!


AmorAlSegundoIntentoTítol: Amor al segundo intento. Después de los peores días llegan los mejores momentos

Autor/a: Antoni Boliches

Editorial: Urano, 2019

Signatura: 155 Bol

Sinopsi: Antoni Bolinches compta amb 40 anys d’experiència com a terapeuta de parella. Un assaig orientat a convertir els fracassos sentimentals en germen d’un procés de creixement intern que optimitzi la nostra capacitat de conviure en harmonia. Una guia per a afavorir la resolució de conflictes de parella i convertir l’experiència de la convivència en una lliçó vital capaç d’enriquir-nos com a persones. «La felicitat de la parella té tres grans secrets: aprendre a triar, aprendre a construir i aprendre a corregir.» Antoni Bolinches Sense maduresa personal és impossible una bona relació de parella, però per a madurar cal aprendre a conviure. Aquest és el punt de partida d’una obra que des de la seva publicació s’ha convertit en el llibre més venut de l’autor, perquè és una guia imprescindible per a superar el patiment amorós i aprendre a resoldre les crisis de convivència. Antoni Bolinches afirma que criticar als altres no ens millora a nosaltres i proposa un original sistema de resolució de conflictes basat en l’autocrítica i la superació personal en el qual, a través d’una sèrie de pautes, consells i reflexions, s’aconsegueix superar el sofriment i convertir-lo en energia al servei del creixement, perquè com ell mateix diu, «quan l’amor et deixa tu et trobes i quan tu et trobes l’amor ja no et deixa».

Consulta’l al catàleg Aladí!


MindfulnessYAdiccionTítol: Mindfulness y adicción. Saliendo del círculo vicioso de la adicción y las conductas compulsivas

Autor/a: Valerie Mason-John (Vimalasara)

Editorial: El Rincón de Mindfulness, 2018

Signatura: 153 Mas

Sinopsi: Com més ens allunyem de la nostra experiència en el cos, més atrapats estarem en el cercle viciós de les conductes addictives. El Mindfulness, l’atenció plena, ens ensenya a prendre consciència del cos, a sentir el to corporal, la respiració. Ens ensenya a estar amb la nostra pròpia experiència directa. Quan aprenguem com tornar a casa, com tornar al nostre cos, com estar mentalment al costat del nostre dolor, al costat de la nostra angoixa, serà quan començarem a alliberar-nos del cercle viciós de l’addicció.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ajuntament+diputacio+biblio


NOVETATS PASSADES:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s