Filosofia i Psicologia

Descarrega

LoMEjorDeTuVidaEresTuTítol: Lo mejor de tu vida eres tú. Confía en la fuerza de tus emociones.

Autor/a: Mª Jesús Álava Reyes

Editorial: La Esfera de los Libros, noviembre de 2018

Signatura: 152 Ala

Matèria: Autoajuda

Sinopsi: A vegades, certes vivències negatives o traumàtiques poden condicionar-nos fins a l’extrem de no viure ni aprofitar el present. Ens dominen emocions que no controlem, provocades per esdeveniments passats o actuals que se’ns escapen i davant els quals ens sentim angoixantment impotents. Si no som capaços ni tan sols de dominar-les, com podem prendre les regnes de la nostra vida? No et servirà que et vulguin si tu no et vols; que t’admirin si tu no t’admires; que pensin que ets intel·ligent quan tu ets incapaç d’utilitzar la teva intel·ligència per al més important: acceptar-te i valorar-te com mereixes. Recorda que no ets ostatge de ningú: busca’t, troba’t i reconcilia’t amb el més profund del teu ser. No deixis que ningú limiti la teva autonomia ni posi tancats amb clau a la teva veritat Creure en tu avui i sempre serà el teu principal objectiu: regala’t la millor plataforma per a aconseguir la teva independència i la teva felicitat! No t’enganyis! Només aconseguiràs les teves metes si confies en tu. No menyspreem la força de les nostres emocions, perquè quan aquestes són lliures, quan ens pertanyen i no permetem que ningú ens les robi ni les utilitzi per a les seves finalitats, es tornen invencibles i s’erigeixen en els grans pilars en els quals s’assenteixi la nostra llibertat.

Consulta’l al catàleg Aladí!


FilosofiaParaSerFelizTítol: Filosofía para ser feliz. 10 filosofos 10 visiones sobre el arte de ser feliz

Autor/a: Jean-Philippe Thivet, Jérônome Vermer i Anne-Lise Combeaud

Editorial: Bruguera, 2018

Signatura: 1(09) Thi

Matèria: Filosofia – Còmic – Filosofs

Sinopsi: Deu corrents filosòfics i una bona dosi d’humor t’ajudaran a trobar la felicitat. Crec que sí, sóc feliç! Tots busquem la felicitat i reflexionem sobre ella: què és, realment? Com es mesura? S’acaba algun dia? A través del pensament de deu pensadors essencials de la filosofia occidental, en aquesta novel·la gràfica, se’ns convida a pensar sobre la felicitat… i a aprendre a ser més feliços! Tant si ets més de «Per a ser feliç, has de conèixer-te a tu mateix» de Plató, o de «No has de desitjar res que no puguis adquirir» de Descartis, Filosofia per a ser feliç et descobrirà deu corrents filosòfics de realització personal explicades amb precisió, però amb sentit de l’humor i amb la frescor d’una novel·la gràfica. Un llibre que ens recorda que, si bé no sempre és fàcil aplicar la filosofia a les situacions concretes de la nostra vida diària, segurament és l’únic camí a la felicitat.

Consulta’l al catàleg Aladí!


WabiSabiTítol: Wabi sabi. Aprender a aceptar al imperfección

Autor/a: Tomás Navarro

Editorial: Zenith, 2018

Signatura: 155 Nav

Matèria: Psicologia

Sinopsi: Procedent de l’estètica i filosofia zen japonesa, el wabi sabi consisteix a apreciar la bellesa de la imperfecció, acceptar el valor del impermanente i conrear la simplicitat. Una idea suggeridora i poderosa que ens ofereix grans lliçons vitals per a adquirir una nova perspectiva i canviar la nostra forma de pensar. Partint d’aquest punt, Tomás Navarro ens convida fer-nos conscients que la idea d’èxit, la perfecció i felicitat no és més que una quimera; un ideal després del qual hem perdut la vida corrent, ignorant les ocasions en les quals teníem motius per a somriure, i ens proposa crear una nova llista de prioritats, que sigui pròpia i que estigui lliure de pressions internes i externes. Una llista molt més realista, natural i senzilla en connexió amb el món i amb el nostre ésser. Aquest és un llibre inspirador i necessari, que ens ensenyarà a aconseguir una vida potser imperfecta però molt més rica i serena.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LosCaminosDeLAAlegriaTítol: Los caminos de la alegria. La emoción del sentido de la vida

Autor/a: Isabelle Filliozat

Editorial: Zenith, noviembre de 2018

Signatura: 152 Fil

Matèria: Psicologia

Sinopsi: Saps quina és la diferència entre alegria i felicitat? Per què la comoditat no rima necessàriament amb benestar? Coneixes les hormones de la felicitat? Isabelle Filliozat explora les arrels de l’alegria, la seva expressió, la seva fisiologia, les seves hormones, la qual cosa aporta a les nostres vides i com podem suscitar-la. Moltíssima informació i diversos exercicis per a obrir el nostre camp de consciència i augmentar l’alegria que experimentem en la nostra vida quotidiana. Sempre ens han dit que no hem d’estendre’ns en les celebracions, no sigui que ens dormim en els llorers, però la veritat és que la felicitat ens convida a anar sempre una mica més lluny.

Consulta’l al catàleg Aladí!


PresentoLuegoExistoTítol: Presento, luego existo. Manual de bolsillo para presentacions.

Autor/a: Miguel Ángel Guisado

Editorial: Gestión 2000, 2018

Signatura: 80.7 Gui

Matèria: Art de parlar en públic – Món laboral

Sinopsi: Un manual de referència per a convertir totes les teves presentacions en un gran éxito.un llibre per a millorar la teva capacitat comunicativa en el treball, convertir-te en un bon orador i realitzar presentacions de qualitat. Aquest llibre persegueix els objectius que s’aconsegueixen en un curs presencial: ensenyar a observar als oradors, ensenyar els factors que ha de manejar un professional en executar una presentació i incorporar la capacitat de transmetre eficientment continguts complexos com una habilitat implícita en l’exercici de la professió.

Consulta’l al catàleg Aladí!


EmocioDAprendreTítol: L’emoció d’aprendre. Històries inspiradores d’escola, família i vida.

Autor/a: César Bona

Editorial: Rosa dels Vents, 2018

Signatura: 153 Bon

Matèria: Empatia – Integració social

Sinopsi: «Un viatge cap a la diversitat; una reflexió sobre l’èxit, el fracàs i les expectatives que condicionen nens, nenes i adolescents, i sobre com podem donar-los la possibilitat de construir el seu propi futur.» Què és l’èxit per a tu? I el fracàs? I si penses en nens i nenes, què contestaries? Quan mires els que t’envolten, consideres que no tens prejudicis? Hi ha certes creences que distorsionen la teva manera de veure la vida? Com a docents, moltes coses no ens les van ensenyar a la universitat; com a pares, aprenem a força d’assaig i error. L’empatia és un joc que cal practicar cada dia, i això no implica allunyar-se del que ets sinó acostar-se al que l’altra persona és i sent. Al món hi ha gairebé vuit milions de persones, cadascuna diferent de la resta. Les diferències són un valor, i no un inconvenient. Quan entenguem això, començarem a veure la vida d’una altra manera, amb la riquesa que proporciona la diversitat. En aquest llibre trobaràs històries inspiradores que conviden a reflexionar sobre totes aquestes preguntes i sobre la manera com mirem els qui ens envolten. «No és el que mires, és el que veus», deia Thoreau. I cada paraula, cada gest, compta.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ComoAbordarLaMuerteYElDueloConLosNiñosTítol: Cómo abordar la muerte y el duelo con los ninos

Autor/a: Ana León Mejía i Mar Gallego Matellán

Editorial: Síntesis, DL 2018

Signatura: 125 Leo

Matèria: Psicologia infantil – Mort

Sinopsi: Aquest llibre conté recursos per a pares, docents i terapeutes en els quals podran donar-se suport a l’hora d’abordar el tema de la mort i les situacions de duel amb els nens. Abasta aspectes teòrics, indicadors clínics, continguts educatius i claus.

Consulta’l al catàleg Aladí!


SuperaTuAnsiedadTítol: Supera tu ansiedad. Aprende a gestionar con éxito el estrés

Autor/a: Paula Díaz

Editorial: Oberon, cop. 2019

Signatura: 616.89 Dia

Matèria: Autoajuda – Ansietat/Estrés

Sinopsi: Avui dia, qui no sofreix ansietat en algun moment? Qui no ha experimentat la sensació de descontrol tan habitual que ens genera en moltes ocasions? I les seves malalties i malestars físics de forma continuada? L’ansietat suposa la primera barrera cap al benestar més present en el nostre dia a dia, afectant a més del 40% de la població mundial. Amb aquest llibre aprendràs a gestionar amb èxit aquest estat emocional i la seva avantsala, l’estrès. De manera pràctica, senzilla i eficaç et portaràs la solució que necessites per a superar aquest important obstacle. Aprendràs les millors dinàmiques i recursos pràctics per a resoldre els problemes quotidians als quals més ens enfrontem, els quals ens desencadenen els principals estats ansiosos i d’estrès. Ens recolzarem en els avantatges de la Gestió Emocional com a eina per a aprendre a usar l’ansietat com a emoció saludable que faciliti la nostra rutina diària.A més, descobriràs com emprar les teves limitacions i talents personals al teu favor per a millorar la teva vida, conquistant així el principal origen de l’ansietat. Tot això basant-nos en l’aplicació del mètode inclòs en el llibre totalment nou i valuós pel seu ja corroborada eficàcia.

Consulta’l al catàleg Aladí!


 

ajuntament+diputacio+biblio


NOVETATS PASSADES:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s