Ciències Pures i Ciències Naturals

NoSeasNeardentalTítol: ¡No seas neardental! Y otras historias sobre la evolución humana

Autor/a: Sang-Hee Lee i Shin-Young Yoon

Editorial: Debate, 2018

Signatura: 572 Lee

Sinopsi:

A través d’una sèrie de sucosos capítols, aquest llibre ens ofereix noves perspectives sobre els nostres primers avantpassats homínids, desafiant les percepcions sobre la progressió tradicional de l’evolució. En combinar una visió antropològica amb una recerca avantguardista i innovadora, les sorprenents conclusions de Lee llancen nova llum sobre els començaments de la humanitat i ens connecten amb el nostre passat més remot.

Consulta’l al catàleg Aladí.


MercaderesDeLADudaTítol: Mercaderes de la duda. Cómo un puñado de científicos ocultaron la verdad sobre el calentamiento global

Autor/a: Naomi Oreskes i Erik M. Conway

Editorial: Capitán Swing, DL 2018

Signatura: 551.5 Ore

Sinopsi:

Mercaders del dubte conta la història de com un grup de científics i assessors científics d’alt nivell, amb profundes connexions en política i indústria, van realitzar campanyes efectives per a enganyar al públic i negar veritats científiques comprovades al llarg de quatre dècades. “El dubte és el nostre producte”, va escriure un executiu del tabac. Aquests ‘experts’ són els qui els han subministrat aquest producte. Naomi Oreskes i Erik M. Conway, historiadors de la ciència, treuen a la llum aquest racó fosc de la comunitat científica estatunidenca, mostrant com la ideologia i els interessos corporatius, ajudats per uns mitjans de comunicació massa obedients, han esbiaixat la comprensió pública d’alguns dels problemes mes apressants de la nostra era.

Consulat’l al catàleg Aladí.


Vida30Títol: Vida 3.0. Que significa ser humani en la era de la inteligencia

Autor/a: Max Tegmark

Editorial: Taurus, 2018

Signatura: 5/6 Teg

Sinopsi:

Com afectarà la intel·ligència artificial al crim, a la guerra, a la justícia, al treball, a la societat i al sentit de les nostres vides? És possible que les màquines ens deixin fos de joc, reemplaçant als humans en el mercat laboral i fins i tot en altres àmbits? La intel·ligència artificial proveirà millores sense precedent a les nostres vides o ens donarà més poder del qual podem manejar?
Moltes de les qüestions més fonamentals de l’actualitat estan íntimament relacionades amb l’augment de la intel·ligència artificial.

Consulta’l al catàleg Aladí.


ajuntament+diputacio+biblio


NOVETATS PASSADES:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s