Ciències aplicades

Descarrega

50GrandesViajesTítol: 50 Grandes Viajes para hacer en la vida

Autor/a: Varis artistes

Editorial: Grupo Anaya,  2018

Signatura: 91(026)(100) 50 g

Matèria: Viatges

Sinopsi: Per a viatgers independents! Itineraris excepcionals, els llocs més bells del planeta, rutes sorprenents. Els redactors de Rodamons Routard us descobreixen els 50 viatges* que més els han impressionat… i que no podeu deixar de fer! Aventurar-se en el cor de les Muntanyes Rocalloses dels Estats Units, endinsar-se al Parc Nacional Desembarcament del Granma en Sierra Maestra, descobrir la civilització maia en el cor de l’Amazònia, embarcar rumb a les illes Galápagos, recórrer amb bicicleta els dos mil temples de Bagan a Birmània, descendir pels pendents del Kilimanjaro, conduir pels bells paisatges de la Great Ocean Road australiana… 50 Grans Viatges per a fer en la vida està il·lustrat amb més de 350 fotografies que us transportaran als llocs més bells del planeta. Cada destinació ve acompanyat d’un mapa, sorprenents itineraris, descripcions de les diferents etapes, anècdotes i curiositats, així com indicacions sobre la durada el viatge, la distància i la millor època de l’any per a anar.

Consulta’l al catàleg Aladí!


EducarCreixerAmbHistoriesTítol: Educar i créixer amb històries

Autor/a: Débora Chomski

Editorial: Eumo, 2018

Signatura: 371.3 Cho

Matèria: Ensenyament – Narració de contes

Sinopsi: Com podem descobrir les històries que viuen en nosaltres i transformar-les en relats que agradin als nostres alumnes? Débora Chomski ens convida a descobrir el potencial formatiu i artístic del relat ?sobretot del relat generat a partir de la nostra experiència personal? i a integrar-lo al currículum escolar. Perquè, des dels inicis dels temps, les històries compartides són, a més d’entreteniment, les millors oportunitats per al diàleg, el coneixement mutu i la cooperació. Els educadors trobaran en aquest llibre idees, tècniques i procediments útils per afavorir, mitjançant el treball amb històries, l’adquisició de coneixement, la transmissió de valors, la cohesió del grup i l’enfortiment dels vincles emocionals dins i fora de l’aula.

Consulta’l al catàleg Aladí!


LaInteligenciaEmocionalDeLosAnimalesTítol: La intel·ligència emocional de los animales

Autor/a: Pablo Herreros Ubalde

Editorial: Destino, 2018

Signatura: 59.15 Her

Matèria: Emocions – Animals

Sinopsi: A través d’aquestes pàgines, el lector descobrirà que els animals, com els humans, també tenen emocions, i coneixerà les semblances i diferències entre el seu món emocional i el nostre, descobrint l’essència de les emocions del món salvatge i connectant-lo amb el dels humans. I ho farà a partir dels casos d’estudi científic més interessants, i que revelen aspectes fonamentals i molt desconeguts sobre la nostra espècie. Com pot ajudar tot aquest coneixement del món emocional animal a entendre’ns a nosaltres mateixos i a gestionar les nostres pròpies emocions? Com ens poden ajudar els animals amb la psicologia humana? Ho descobrirem junts a partir de les grans lliçons que ens ensenya la naturalesa, perquè quan investiguem com sent o pensa un animal, no només estem descobrint-los a ells, també ens donen resposta a qüestions tan interessants sobre nosaltres mateixos com per què plorem, sentim que morim per amor, ens partim de riure o la nostra salut es deteriora quan ens sentim sols. Un llibre sol per a animals sensibles.

Consulta’l al catàleg Aladí!


TrabajosDeMierdaTítol: Trabajos de mierda

Autor/a: David Graeber

Editorial: Ariel, 2018

Signatura: 331 Gra

Matèria: Aspectes Socials Laborals – Satisfacció Laboral

Sinopsi: El nou esclavisme. Passar-se la vida treballant en una cosa totalment innecessària. Un treball de merda. El seu treball té algun sentit per a la societat? En la primavera de 2013, David Graeber va fer aquesta pregunta en un assaig lúdic i provocatiu titulat «Sobre el fenomen dels treballs de merda». L’article es va tornar viral. Després d’un milió de visites en línia en disset idiomes diferents, la gent continua debatent la resposta. Hi ha milions de persones: consultors de recursos humans, coordinadors de comunicació, investigadors de telemarketing, advocats corporatius…, els treballs dels quals són inútils, i ells ho saben. Aquestes persones estan atrapades en uns treballs de merda. Oblidi a Piketty o Marx; és Graeber, un dels antropòlegs i activistes més influents del moment, qui diu alt i clar que moltes de les tasques que es realitzen en una economia d’esclaus assalariats són una forma d’ocupació tan mancada de sentit, tan innecessària o tan perniciosa que ni tan sols el propi treballador és capaç de justificar la seva existència, i malgrat això s’assegui obligat a fingir que no és així. La crítica social que persegueix el llibre és sòlida i aguda, especialment quan introdueix categories tan refinades com els «treballs nyap», que realitzen determinats empleats per a, per exemple, mantenir en funcionament màquines velles i estalviar-li a l’empresa la compra de nova maquinària.

Consulta’l al catàleg Aladí!


PassejantsPelsCallsDeCatalunyaTítol: Passejant pels calls de Catalunya

Autor/a: Josep Maria Casas

Editorial: Gregal, 2018

Signatura: 91(46.71) Cas

Matèria: Viatges per Catalunya – Judaisme

Sinopsi: Durant set dies, un grup de persones passegen pels calls més importants de Catalunya. Aquest llibre ens proposa que els acompanyem en aquest viatge: per tal de descobrir amb ells la història d’aquells catalans que professaven el judaisme i que van ser torturats o expulsats llevat que renunciessin a la seva religió. La petja d’aquesta cultura se’ns anirà mostrant d’una manera amena i alhora rigorosa, gràcies a la complicitat entre l’autor del llibre i els experts que l’han assessorat a cada moment. No es tracta d’una obra erudita que pugui aclaparar amb una allau de dades, sinó que essencialment té voluntat de divulgació i és per això que opta per expressar conceptes d’una forma senzilla i gairebé col·loquial. Aquesta estratègia permet incorporar comentaris amb informacions addicionals, lligar temes i contestar interrogants. Que tingueu un bon viatge! ITINERARI PER BARCELONA, GIRONA, CASTELLÓ D’EMPÚRIES I PORTBOU.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ObesidadYSedentarismoInfantilTítol: Obesidad y sedentarismo infantil. ¿Qué hacemos? Propuestas y actividades para la edad escolar

Autor/a: Domingo Blázquez, Nuria Domedel, Unai Sáez de Ocáriz i Raúl Supital

Editorial: INDE Publicaciones, 2019

Signatura: 613.2 Obe

Matèria: Obesitat Infantil – Sedentarisme – Educació i Ensenyament

Sinopsi: El sobrepès infantil és detectat com una evidència en la nostra societat i des de fa menys d’una dècada s’està valorant com un fenomen de risc físic i psicosocial, sobretot, quan va acompanyat d’un comportament sedentari. L’existència de factors múltiples i diversos que intervenen en l’obesitat, fa que sigui difícil trobar una via ràpida i fàcil per a una modificació d’hàbits de vida. És per això, que cal tractar-ho com un fenomen multifactorial d’intervenció tant en el propi individu com en la família, l’entorn, el marc educatiu, la societat, l’ambient i les institucions públiques. La prevenció constitueix una basa important i comporta l’adquisició d’hàbits de vida saludables començant per una alimentació, una activitat física i un estil de vida saludables. És en aquest sentit on cal buscar la direcció cap a on incidir el treball a fer. Per descomptat, la parcel·la educativa i familiar són els marcs idonis per a la sensibilització, la conscienciació i, per descomptat, l’aposta per la prevenció. En OBESITAT I SEDENTARISME INFANTIL QUÈ FEM?, s’aporten gairebé 300 activitats que s’integren perfectament a les programacions educatives i, especialment, en l’àrea d’educació física.

Consulta’l al catàleg Aladí!


CroquetesIMandonguillesTítol: Croquetes & Mandonguilles. Receptes casolanes, sorprenents & delicioses

Autor/a: Toni Monné i Juan Linares

Editorial: Cossetània, 2018

Signatura: 641 Mon

Matèria: Cuina

Sinopsi: Atreveix-te a fer korokke japoneses, coxinhas brasileres, arancini sicilians, frikadeller daneses o kefta libanesa… Croquetes i mandonguilles per fer la volta al món i conèixer noves versions de dues preparacions clàssiques a través de receptes molt senzilles i amb ingredients fàcils de trobar.

Consulta’l al catàleg Aladí!


HastaLaGenteMenosFlexiblePuedeHAcerEstiramientosTítol: Hasta la gente menos flexible puede hacer estiramientos. Un plan de 4 semanas para alcanzar una salud asombrosa

Autor/a: Eiko

Editorial: Vergara, 2018

Signatura: 613.7 Eik

Matèria: Exercicis d’estiraments

Sinopsi: EL revolucionari programa d’estiraments (Splits) els beneficis del qual ja coneixen un milió i mig de persones al Japó. Aquest programa de quatre setmanes reivindica els sorprenents beneficis que té per la salut dedicar només cinc minuts al dia per fer alguns estiraments concrets que es diuen Splits. Convertit en un fenomen de masses al Japó, aquest llibre, tan útil com senzill, ens ensenya a millorar la circulació, evitar lesions a les articulacions, tonificar els muscles de les cames, millorar l’equilibri i acabar (a qualsevol edat i sense importar la nostra condició física) amb molèsties causades per la rigidesa muscular. Ara, gracies a l’Eiko, la “reina dels splits” al Japó, podrem oblidar-nos dels mals a la part baixa de l’esquena i la inflamació dels peus, així com endurir el ventre, enfortir les articulacions dels malucs… i moltes coses més. Amb una rutina de cinc minuts al dia aconseguirem uns increïbles resultats en tan sols quatre setmanes!

Consulta’l al catàleg Aladí!


LaMevaAmigaMenoIJoTítol: La meva amiga Meno i jo. Consells desinhibits per una menospausa en tota regla

Autor/a: Carla Romagosa (Il·lustracions d’en Roger Padilla)

Editorial: Angle, 2018

Signatura: 618 Rom

Matèria: Menopausa – Salut femenina

Sinopsi: La meva amiga Meno i jo és un llibre desinhibit sobre la menopausa, lliure de tabús i ple de bons consells, per a afrontar amb humor aquesta etapa de la vida de totes les dones. La Carla Romagosa ens explica la seva història i la de moltes altres dones, i les solucions que ha trobat perquè la menopausa passi de ser un malson a una experiència vital molt enriquidora.

Consulta’l al catàleg Aladí!


100ConsejosParaGestionarElTiempoTítol: 100 Consejos para Gestionar el Tiempo

Autor/a: Oliver Luke Delorie

Editorial: Cincotintas, cop. 2018

Signatura: 658.01 Del

Matèria: Organització del temps – Autoajuda

Sinopsi: Alguna vegada t’has preguntat què faries amb una hora més al dia? I amb una setmana més a l’any? 100 consells per a gestionar el temps contenen recomanacions breus, senzilles, fàcils de posar en pràctica i d’eficàcia demostrada per a ajudar-te a decidir què fer i com fer-ho sense desaprofitar un dels teus recursos més valuosos. Aprendràs a: – Gestionar en funció de les teves prioritats – Determinar quan és moment de passar a l’acció i quan alguna cosa pot esperar – Dir “no” quan alguna cosa t’atabala – Gaudir del meravellós temps que les altres persones et regalen. Aquesta recopilació de consells reuneix la inspiració, la motivació i la informació que necessites per a afrontar el futur. Si les obres d’autoajuda et semblen llargues i tedioses, aquest és el teu llibre!

Consulta’l al catàleg Aladí!


ElCerebroFelizTítol: El cerebro feliz. La explicación científica de dónde se origina la felicidad y por qué

Autor/a: Dean Burnett

Editorial: Martínez Roca, 2018

Signatura: 612.8 Bur

Matèria: Felicitat – Neurologia – Cervell

Sinopsi: Vols ser feliç? Si és així, continua llegint. Aquest llibre té totes les respostes! Doncs no, ho sentim, no és cert, però té algunes preguntes molt interessants, i almenys alguna resposta que també ho és. En El cervell feliç el neurocientífic Dean Burnett aprofundeix en el nostre ser més privat per a investigar quina causa la felicitat, d’on ve i per què estem tan desesperats per aferrar-nos a ella. Les preguntes que planteja són, precisament, les que aborden una part important del que significa ser un humà modern.

Consulta’l al catàleg Aladí!


ajuntament+diputacio+biblio


Novetats anterios

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s