Cinema Fantàstic de Sitges 2022

El 6 d’octubre comença la 55è edició del SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el primer festival de cinema fantàstic del món, que constitueix al mateix temps la manifestació cultural amb més impacte mediàtic de Catalunya.

Amb una sòlida trajectòria, el Festival de Sitges constitueix un estimulant univers de trobada, exhibició, presentació i projecció del cinema fantàstic de tot el món.


Des de les Biblioteques de Sitges us recordem que al nostre fons podeu trobar un munt de llibres i pel·lícules del gènere fantàstic i de terror, així com una pila de contes infantils que fan molta por.

Aparador fantàstic!

Del 4 al 16 d’octubre, a l’aparador de la biblioteca Josep Roig i Raventós, trobareu una mostra de llibres i pel·lícules del gènere fantàstic i de terror que podreu agafar en préstec amb el carnet de les biblioteques. A l’aparador trobaràs:

Novel·les fantàstiques i de terror (per a un públic adult)

Novel·les fantàstiques i de terror (per a un públic jove)

Cinema per adults

Demana’ns el teu Lot Fantàstic!*

A més, durant el Festival de Cinema Fantàstic, si veniu a les Biblioteques de Sitges podeu demanar en préstec la vostra bossa sorpresa o Lot Fantàstic, amb una selecció de llibres, pel·lícules, novel·les, contes… de temàtica fantàstica, per a totes les edats.

*Amb la col·laboració del grup editorial Penguin Random House i Haribo.


Més informació sobre el festival: https://sitgesfilmfestival.com/

Recordeu que amb el carnet de les biblioteques de la XBM tindreu un 10% de descompte en la compra d’entrades: https://sitgesfilmfestival.com/cat/programa/entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s