Presentació del llibre “La cua del Drac”

Dijous 21 a les 17:30h – Biblioteca Josep Roig i Raventós

Presentació del llibre infantil ” La cua del Drac : una història que portarà cua!”, de Susagna i Marc Macià (Sitges, 1973)

Cua-del-Drac

El Drac ha perdut la seva cua…i just ara que fa 100 anys!  Acompanya a la Fera Foguera a trobar-la tot donant un volt per diferents racons de Sitges i coneixent alguns dels seus personatges!

Un llibre infantil del que també poden gaudir-ne els més grans. I és que té dos nivells de lectura! 

El conte, protagonitzat per la Fera Foguera, està escrit en lletra de pal amb algunes paraules destacades en tamany major per als nens i nenes que comencen a llegir. A més, al conte trobareu en lletra d’impremta, l’explicació de cadascun dels personatges que hi apareixen, per a que tothom en pugui gaudir.

El llibre també es pot adquirir amb una cua volumètrica de peluix fi (vellut) amb l’autèntic dibuix del Drac, que la canalla pot cordar-se a la cintura per emular a la Fera Foguera. Les dues carretilles que porta poden treure’s i posar-se. Les cues estan farcides amb escuma ignífuga i cosides a mà, una a una!Acompanya a la Fera Foguera a trobar-la tot donant un volt per diferents racons de Sitges i coneixent alguns dels seus personatges!

No hi falteu! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s