La biblioteca Josep Roig i Raventós obre de nou!

Acabades les obres de millora en les quals s’ha canviat el terra de la sala infantil i de la sala de revistes i diaris, la biblioteca Josep Roig i Raventós obre novament les seves portes a partir del divendres 1 d’octubre.

Durant aquest temps s’ha aprofitat també per realitzar la instal·lació del bucle magnètic, una ajuda auxiliar per a usuaris de pròtesis auditives (audiòfons o implants coclears). El bucle permet fer arribar el senyal d’àudio a l’implant o a l’audiòfon eliminant el soroll de fons que pugui haver-hi. D’aquesta manera, les persones sordes usuàries d’audiòfons o implants coclears també podran assistir a les xerrades i/o cursos que s’organitzin.

Aquesta actuació forma part de les millores que s’han vingut fent darrerament a les biblioteques de Sitges amb l’objectiu de fer de les biblioteques del municipi espais inclusius i accessibles per a totes les persones.  

La biblioteca ampliarà horaris, obrint totes les tardes i dos matins:

– Matins: Dimarts i dimecres, de 10 a 14h

– Tardes: De dilluns a divendres, de 15.30 a 20h

També ampliem serveis, ja que a més del préstec i retorn de documents, a partir de divendres 1 d’octubre oferirem consulta a sala (amb aforament limitat) i el servei d’Internet i +.

La biblioteca també reprendrà la programació d’activitats infantils a partir d’aquest mes d’octubre. Consulteu l’agenda aquí.

Tenim moltes ganes de veure-us de nou! Us hi esperem! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s